Gulvklinker

Med fliser og klinker til gulvet får du store muligheder for at være kreativ og designe individuelle løsninger med et luksuriøst udseende til dit gulvprojekt.

Er du i tvivl om, hvilket gulv du skal vælge til dit gulvprojekt? Gulvfliser og gulvklinker er populære gulvtyper på grund af det æstetiske look og nemme vedligeholdelse. Det egner sig til alle slags erhverv – lige fra indkøbscentre og lufthavne, til alle slags boliger og offentlige rum og er særligt anvendeligt i eksempelvis svømmehaller og andre vådrum.

Hos A10 forhandler vi klinker og fliser til gulv til en fornuftig pris fra producenter, som går højt op i at være med på de nyeste trends samt vedvarende forskning inden for flise- og klinkegulv.

En gulvløsning med mange muligheder

Vælger du klinker til dit gulv, har du mange muligheder for at designe dine lokaler præcis, som du vil have dem. Vi tilbyder et bredt sortiment med mange forskellige størrelser, faconer, materialer og farver. Dermed har du mulighed for at designe din egen individuelle løsning til dit gulvprojekt.

Ved at vælge gulvklinker eler gulvfliser får du en gulvløsning med mange fordele som eksempelvis:

  • Slidstærkt: Gulvklinker har en høj slidstyrke, der giver dem en lang levetid. Faktisk er klinkegulv næsten umuligt at slide op, og derfor bliver det for det meste kun udskiftet på grund af stilskifte.
  • Høj fleksibilitet: Med et flisegulv kan du nøjes med at skifte en enkelt flise fremfor hele gulvet, hvis det bliver nødvendigt.
  • Design dit eget gulv: Klinkegulv har den fordel at have et hav af muligheder inden for design. Ønsker du eksempelvis et flisegulv, der ligner beton, trægulv eller anden gulvtype, så kan du få det, men med samme fordele som et klinkegulv.
  • Universel gulvtype: Klinker og fliser er de eneste typer af gulv, der egner sig til, og ser godt ud i, alle rum – både i det private og offentlige. Særligt oplagt er det at bruge i vådrum og andre hårdt belastede gulvarealer. Det giver dig mulighed for at opfylde krav i forhold til rengøring, og samtidig kan du nyde godt af deres høje fleksibilitet.

Få et skræddersyet tilbud på klinkegulv

Hos A10 er vi specialister i gulvlægning med manges års erfaring og med de bedste leverandører i branchen. Vores gode samarbejde med Mirage sikrer dig klinker til gulvet af højeste kvalitet med en lang levetid.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste løsning inden for klinkegulv og flisegulv til en god pris. Vi står altid klar med den rette vejledning og et godt tilbud på den helt rette gulvbelægning til din virksomhed.