Tæpper til hospital

Få tilbud på Tæpper til hospital nu

Ved tæpper til hospital er det vigtigt, man er særligt opmærksom på medarbejdernes og patienternes mulighed for fri bevægelighed uden forstyrrende elementer. Vi ved, patienter og medarbejdere på hospitaler, ofte skal gå frem og tilbage fra rum til, værelse til værelse og afdeling til afdeling. Af den grund er det afgørende at tæpperne skal assistere til en bedre bevægelighed i hospitalet, og dermed ikke spille en udfordrende rolle i det aspekt. 

På hospitaler det centralt, at der bliver valgt den rette gulvbelægning til selve erhvervet. Årsagen til det er, at der er flere forskellige faktorer som spiller en vigtig rolle i medarbejdernes og patienternes trivsel på hospitalet. Det er b.la. centralt at tæppet kan rengøres, på en let og overskuelig måde.

Dernæst vil det være oplagt at fokusere på, at tæppet skal være slidstærkt. Hospitaler er jo et sted, hvor personalet og patienterne går rigtig meget i løbet af en dag, senge bliver trukket rundt og mm. Derfor er det vigtigt, tæppet er slidstærkt. 

Tæpper til hospital

Rengøring af tæppet spiller en stor rolle også

Ud over at tæppet skal være let at rengøre og slidstærkt, overser rigtig mange at støjdæmpende tæpper er vigtige i et miljø som i hospitaler. Tæppet skal have en støjdæmpende effekt, da patienterne ikke skal kunne høre, når personalet (eller andre patienter) går frem og tilbage på gangene.

Ro spiller dermed en væsentlig rolle for, at personalet og patienterne kan få en behagelig og positiv oplevelse under deres behandlinger og indlæggelse. Her kan tæpper spille en væsentlig rolle, da de har en støjdæmpende effekt. 

Ud fra ovenstående faktorer, er vores anbefaling Flotex gulvbelægning, da gulvet er slidstærkt, hygiejnisk og helt vandtæt. Rengøringen af Flotex er enkelt og simpelt, og tæpperne er fremstillet af 67% genanvendte materialer. Derudover kan tæpperne vaskes med standard rengøringsmidler og vand, hvilket sikrer en god tæpperensning.

Hygiejnen er central især med tæpper på et hospital

Særligt i hospitaler er det kritisk at have hygiejnen in mente, uanset hvad man foretager sig. Derfor er det vores opgave at sørge for, at tæpperne giver personalet og patienterne rammerne for et sundt miljø. 

Hygiejnen spiller en væsentlig rolle i, når vi snakker om tæpper til hospital. Derfor vil det være oplagt at vælge et tæppe som er let at rengør og som er nemt at vedligeholde. Især fordi hospitaler er et sted, hvor der er meget aktivitet og stor bevægelighed. Dermed er placeringen af tæpper også vigtige at have med i betragtning. Det skal helst være let at komme rundt omkring. 

Tænk på udseendet af tæppet

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilke tæpper man skal købe. Tæppeløsninger til et hospital kræver flere ting at huske sig på. Vi mener hos A10, tæpper kan give en helt speciel stemning, energi og kontekst, hvis man har et tæppekøb til værelser og rum i tankerne. Der er forskellige tæpper med mønstre, farver og designmæssige udseende. Dermed kan man vælge tæpper som udstråler en god stemning, og som er passende i flere afdelingerne på hospitaler

Er tæpper til hospitaler overhovedet det rette valg? 

Når alt kommer til alt, afhænger det hele sådan set af, hvilken type gulv der er den rette løsning. Man kan hurtigt ende ud med en løsning som er god, men er det i virkeligheden det optimale valg? Lige præcis det spørgsmål er så super vigtigt at svare på, da et nyt gulv ofte er en stor beslutning. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende samtale eller opkald, så du får den rette gulvløsning.

gulv til hospital
Alternativ til tæpper til hospitaler er eksempelvis et andet gulv til hospital såsom Amtico.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten