Tæpper til hospitaler

Få tilbud på Tæpper til hospitaler nu

Hvor har du hørt om os?

På hospitaler er det vigtigt, at man er særligt opmærksom på medarbejdernes og patienternes mulighed for fri bevægelighed uden forstyrrende elementer. Vi ved, at patienter og medarbejdere på hospitaler ofte skal gå frem og tilbage fra rum til rum. Af den grund er det afgørende at tæpper til hospitaler, skal assistere til en bedre bevægelighed i hospitalet, og dermed ikke spille en udfordrende rolle i dette aspekt. 

På hospitaler er det centralt, at der bliver valgt den rette gulvbelægning til selve erhvervet. Årsagen til det er, at der er flere forskellige faktorer, som spiller en vigtig rolle i medarbejdernes og patienternes trivsel på hospitalet. Det er blandt andet ret centralt, at tæppet kan rengøres på en let og overskuelig måde. 

Dernæst vil det være oplagt at fokusere på, at tæppet skal være slidstærkt. Hospitaler er jo et sted, hvor personalet og patienterne går rigtig meget i løbet af en dag, senge bliver trukket rundt og mm. Derfor er det vigtigt, at tæppet er slidstærkt.

Ofte forbinder man ikke tæpper med hospitaler, men der kan være rum, hvor tæpper er ret egnede, for at bringe en mere varm og hyggelig stemning. Eller hvis man ønsker et specialdesignet gulv. Hos A10, har vi mange gulvløsninger, og vi hjælper gerne med at finde det rette erhvervsgulv til dig.

Tæpper til hospital

Tæpper til lyddæmpning på hospitaler

Ud over at tæppet skal være let at rengøre og slidstærke, overser rigtig mange, at støjdæmpende tæpper er vigtige i et miljø som i hospitaler. Tæpper har en støjdæmpende effekt, hvilket reducerer de mange lyde og giver et mere roligt miljø.

Vores anbefaling er Flotex gulvbelægning, da gulvet er slidstærk, hygiejnisk og vandtæt. Rengøringen af Flotex er enkelt og simpelt, og tæpperne er fremstillet af 67% genanvendte materialer. Derudover kan tæpperne vaskes med standard rengøringsmidler og vand, hvilket sikrer en god tæpperensning og hygiejne.

Overvejer du et tæppe eller har du allerede et tæpper der trænger til grundig rengøring, tilbyder vi professionel tæpperensning.

Hygiejne og gulvtæpper på et hospital

Særligt på hospitaler er det vigtigt at have hygiejnen i mente, uanset foretagelse. Derfor er det vores opgave at sørge for, at tæpperne giver personalet og patienterne rammerne for et sundt miljø. 

Hygiejnen spiller altså en væsentlig rolle, når vi snakker om tæpper til hospital og tæpper til institutioner. Derfor vil det være oplagt at vælge et tæppe, som er let at rengøre og vedligeholde. Dette skyldes i høj grad, at hospitaler er et sted, hvor der er meget aktivitet og stor bevægelighed. Dermed er placeringen af tæpper også vigtige at have med i betragtning. Det skal helst være let at komme rundt omkring.

Tænk på udseendet af gulvtæppet

Det kan være svært at beslutte sig for den helt rigtige tæppebelægning.
Tæppeløsninger til et hospital kræver flere ting at huske sig på. Hos A10 mener vi, at tæpper kan give en helt speciel stemning, energi og kontekst. Der er forskellige variationer af tæpper med forskellige mønstre, farver og designmæssige udseende. Dermed kan man vælge tæpper som udstråler en god stemning, og som er passende i flere afdelingerne på hospitaler.

Er tæpper til hospitaler overhovedet det rette valg? 

Når alt kommer til alt, afhænger det hele sådan set af, hvilken type gulv der er den rette løsning. Man kan hurtigt ende ud med en løsning som er god, men er det i virkeligheden det optimale valg? Lige præcis dét spørgsmål, er så super vigtigt at svare på, da et nyt gulv ofte er en stor beslutning. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende samtale, så du får den rette gulvløsning.

Indtil da, kan du blive klogere på erhvervstæpper med vores seneste indlæg ”Alt om erhvervstæpper”.

gulv til hospital
Alternativ til tæpper til hospitaler er eksempelvis et andet gulv til hospital såsom Amtico.