Egetæpper væg-til-væg tæpper

Få tilbud på Egetæpper væg-til-væg tæpper nu

Hvor har du hørt om os?

Egetæpper væg til væg hos A10

Væg-til-væg tæpper er den ideelle gulvtæppeløsning, hvis du ønsker en personlig og hyggelig atmosfære til dit erhverv. Væg-til-væg gulvtæpper kommer i mange forskellige designs, mønstre, farver og størrelser, og det er derfor den ideelle løsning til dig, der ønsker en fleksibel gulvløsning.

Hos A10 er vi stolte forhandler af Egetæpper. Tæpper fra Ege Carpets bliver leveret efter mål, så du får et perfekt resultat, uanset hvor skævt dit rum er.

Tæpperne fra Ege Carpets er fremragende til at forbedre akustikken i ethvert rum ved at naturligt dæmpe ekko og støj fra hårde overflader som gulve, lofter og vægge. Resultatet er en roligere og mere behagelig atmosfære i et kontormiljø. Samtidig virker tæpper naturligt isolerende kan endda hjælpe med at reducere energiforbruget, da rum med tæpper ofte føles varmere end rum med hårde gulvbelægninger.

Design dit eget tæppe

Egetæpper giver dig den perfekte mulighed for at sætte et personligt touch på dit gulvtæppe. Egetæpper er nemlig kendt for deres mærkevareprogram ‘’Erhvervsgulve til alle formål’’. Dette omfatter også Highline Contract konceptet, hvor du du kan designe dit eget tæppe og mikse mønstre, farver og designs. Derudover kan du også tilføje dit eget logo, hvis det er aktuelt.

Hos A10 kan vi hjælpe dig med at designe dit nye unikke tæppeløsning fra Egetæpper. Fordelene er at du selv kan designe dit ideelle tæppe, samtidig med at vi kan guide dig til det bedste resultat. 

Tæpperne fra Ege er fremstillet med ledende fibre, der eliminerer statisk elektricitet og gør dem såkaldt antistatiske. Denne egenskab reducerer også risikoen for at glide, hvilket gør tæpperne ideelle til dagligdags brug.

Indeklimatest på Egetæpper

Miljøhensyn er efterhånden en stor faktor i beslutningen om valg af gulvbelægning. Egetæppers professionelle gulvfolk er påpasselige om dette hensyn, hvorfor ‘’Ege Contract sortiment’’ består fuldstændigt af miljøcertificerede og indeklimatestede gulvløsninger. Det er dog ikke de eneste mærkninger, du får med ved produkter fra Ege Danmark. Benyt produkter i dine bygge- og indretningsprojekter, som har flere forskellige mærkninger:

  • Dansk Indeklima Mærkning
  • EMAS Miljøcertificering, GuT registrering
  • 5 års garanti mod gennemslid
  • 5 års garanti for antistatiske egenskaber
  • Brandgodkendelse til flugtveje
  • Omfattelse af Byggeleveranceklausulen
  • Samt ISO 9001 og ISO 14001 certificeret producent

Vores udvalg af Egetæpper

Udover væg til væg tæpper, forhandler vi også Ege tæppefliser og løse tæpper fra Ege fra Egetæpper, en af de førende producenter i branchen. Med Egetæpper kan vi sikre, at du får den højeste kvalitet og de mest stilfulde designs til rådighed. Er du interesseret i et gulv fra Egetæpper, kan du med fordel læse mere om Egecarpets her, samt deres væg til væg tæpper.

Egetæpper

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få dét gulv, som er mest optimalt for dit erhverv. Vi er eksperter i gulve og vi har mange års erfaring på området. Du kan derfor trygt kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring på +45 75 50 29 00 eller skriv til os på  a10@a10.dk