Ege tæpper væg-til-væg tæpper

Få tilbud på Ege tæpper væg-til-væg tæpper nu

Hvor har du hørt om os?

Overvejer du et nyt tæppegulv til dit erhverv? Så bør du overveje væg-til-væg tæpper fra Ege.

Væg-til-væg tæpper er den ideelle gulvtæppeløsning, hvis du ønsker en personlig og hyggelig atmosfære til dit erhverv. Væg-til-væg gulvtæpper kommer i mange forskellige designs, mønstre, farver og størrelser, og det er derfor den ideelle løsning til dig, der ønsker en fleksibel gulvløsning. Tæpperne fra Egetæpper bliver leveret efter mål, så du får et perfekt resultat, uanset hvor skævt dit rum er.  

Design dit eget væg til væg tæppe

Egetæpper giver dig den perfekte mulighed for at sætte et personligt touch på dit gulvtæppe. Egetæpper er nemlig kendt for deres mærkevareprogram ‘’ Erhvervsgulve til alle formål’’. Dette omfatter også Highline Contract konceptet, hvor du har helt frie tøjler til at mikse mønstre, farver og design. Derudover kan du også tilføje dit eget logo, hvis det er aktuelt.

Hos A10 kan vi hjælpe dig med at designe dit nye unikke tæppeløsning fra Egetæpper. Fordelene er at du selv kan designe dit ideelle tæppe, samtidig med at vi kan guide dig. 

Indeklimatest

Miljøhensyn er efterhånden en stor faktor i beslutningen om valg af gulvbelægning. Egetæppers professionelle gulvfolk er påpasselige om dette hensyn, hvorfor ‘’Ege Contract sortiment’’ består fuldstændigt af miljøcertificerede og indeklimatestede gulvløsninger. Det er dog ikke de eneste mærkninger, du får med ved produkter fra Ege Danmark. Benyt produkter i dine bygge- og indretningsprojekter, som har flere forskellige mærkninger:

  • Dansk Indeklima Mærkning
  • EMAS Miljøcertificering, GuT registrering
  • 5 års garanti mod gennemslid
  • 5 års garanti for antistatiske egenskaber
  • Brandgodkendelse til flugtveje
  • Omfattelse af Byggeleveranceklausulen
  • Samt ISO 9001 og ISO 14001 certificeret producent

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tæpper fra Ege

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få dét gulv, som er mest optimalt for dit erhverv. Vi er eksperter i gulve og vi har mange års erfaring på området. Du kan derfor trygt kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring på +45 75 50 29 00 eller skriv til os på  a10@a10.dk

Læs mere om væg-til-væg tæpper fra Ege her.

 

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten