Tæpper til skole

Få tilbud på Tæpper til skole nu

Vælg det rette skoletæppe til børnene

Tæpper til skole eller ej kan være svært at beslutte sig om. Der er visse faktorer du skal huske på, når du skal vælge et nyt tæppe til en skole. Først og fremmest er det vigtigt at fremhæve, at tæpper – og særligt i skoler – skal være nemme at rengøre og praktiske. Vi ved fra tidligere erfaring, at skoletæpper bliver hårdt belastet hver dag af mange fodtrin, og elever som løber frem og tilbage på gangen og i klasserne. 

På grund af den store aktivitet i skolerne, vil det helt naturligt blive beskidt og støvet. Derfor er vores anbefaling, at du vælger tæpper som er meget slidstærke og består af et materiale, som kan holde til snavs, og let kan rengøres dagligt. Tæpperfliser kan være et godt valg, da man kan udskifte den enkelte flise og dermed ungå omstændig. 

Derudover er det centralt at huske, at tæpper kan være med til at inspirere børn til at være mere aktive. Tæpper med mønstre og farver kan spille en vigtig rolle i børnenes tid på skolerne. Primært fordi tæpperne kan have sjove motiver og strukturer, som inspirerer dem til at være mere aktive. Dette er særligt passende for børnene i de mindre klasser

Hvorimod, ved de ældre klasser, vil det være mere passende at have tæpper som passer til de ældre elevers behov. Der er selvfølgelig en anden stemning i ældre klasser frem for hos de yngre elever. 

tæpper til skole

Skab rammer for god undervisning og fællesskab

Tæpper til skole kan være med til at skabe bedre rammer for eleverne på skolen. Udover at tæpperne skal være praktiske og lette at rengøre, kan tæpperne skabe et kreativt studiemiljø og inspirere til fællesområder.

Vores erfaring er, at tæpper kan lave klare og anvendelige inddelinger, hvis vi har at gøre med større klasseværelser. Det er også særligt vigtigt, at tæppet lever op til elevernes design ønsker. Tæpperne kan give eleverne et indtryk af selve klasserne, og om de faktisk har lyst til at være  i klasselokalet eller studere uden for klasseværelserne. 

Tæpper til skole: Er det overhovedet det rette valg? 

Spørgsmålet man ikke kommer udenom: Hvilket gulv skal man egentlig vælge? Mange går ofte galt i byen, hvilket ender med en løsning, som måske er fin, men ikke helt optimal. Derfor gør vi en dyd ud af, at tilbyde uforpligtende rådgivning i forhold til dit valg af gulv. På den måde er vi med til at sikre en bedre gulvbranche. 

gulv til skoler og klasselokale
Viser et alternativ til tæpper på skolen. Eksempelvis vinyl eller linoleum.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten