Tæpper til skole

Få tilbud på Tæpper til skole nu

Hvor har du hørt om os?

Vælg det rette skoletæppe til børnene

Tæpper til skole – Kan man det? Først og fremmest er det vigtigt at fremhæve, at tæpper – og særligt i skoler – skal være praktiske og nemme at rengøre. Vi ved fra tidligere erfaring, at skoletæpper bliver hårdt belastet hver dag af mange fodtrin og elever som løber frem og tilbage på gangen og i klasserne. 

På grund af den store aktivitet i skolerne, vil det helt naturligt blive beskidt og støvet. Det er vores anbefaling, at du vælger tæpper som er meget slidstærke og består af et materiale, som kan holde til snavs, og let kan rengøres dagligt. 

Derudover er det centralt at huske, at tæpper kan være med til at inspirere børn til at lære og være mere aktive. Tæpper med mønstre og farver kan spille en vigtig rolle i børnenes tid på skolerne, da tæpperne kan have sjove motiver og strukturer, som inspirerer dem til bestemte aktiviteter. Dette er særligt passende for børnene i de mindre klasser.

tæpper til skole

Skab rammer for god undervisning og fællesskab

Tæpper til skoler og institutioner kan være med til at skabe bedre rammer for eleverne på skolen. Udover at tæpperne skal være praktiske og lette at rengøre, kan tæpperne skabe et kreativt studiemiljø og inspirere til fællesområder.

Vores erfaring er, at tæpper kan lave klare og anvendelige inddelinger, hvis vi har at gøre med større klasseværelser. Herudover kan det praktisere undervisningen og dagligdagen i klasseværelset.

Tæpper til skole: Er det overhovedet det rette valg? 

Spørgsmålet man ikke kommer udenom: Hvilket gulv skal man egentlig vælge? Mange går ofte galt i byen og vælger en løsning, som måske er fin, men ikke helt optimal. Derfor gør vi en dyd ud af at tilbyde uforpligtende rådgivning i forhold til dit valg af gulv. På den måde er vi med til at sikre en bedre gulvbranche.

Har du allerede et tæppe, som trænger til grundig rengøring, så tilbyder vi professionel tæpperensning. En tæpperensning sikrer dit tæppe en længere levetid og et flottere udtryk.

gulv til skoler og klasselokale
Billedet viser et alternativ til tæpper. Her er eksempelvis vinyl eller linoleum et praktisk gulv, som både er let at rengøre og kan modstå en del slitage, særligt i områder med høj fodtrafik.