Tæpper til institutioner

Få tilbud på Tæpper til institutioner nu

Tæpper til institutioner kan være et svært emne at forholde sig til, fordi det selvfølgelig afhænger meget af institutionen, som tæpperne skal leveres til. Er det en børneinstitution, behandlingsinstitution eller en tredje institution, som skal have tilpasset gulvtæppet til deres institution. Det varierer rigtig meget fra institution til institution, hvilken gulvløsning de har brug for. 

Er du på udkig efter nye tæpper i jeres institution, er du landet det helt rigtige sted. Der er nogle faktorer, som er helt afgørende at have med i sine tanker, når du skal købe dit/jeres næste tæppe. Til at starte med er det vigtigt at pointere, at tæpper kommer i forskellige størrelser, farver, kvaliteter, materialer og mønstre. Det de fleste tæppetyper dog har tilfælles er, at de effektivt hjælper med at dæmpe støj og larm i institutionen. 

Daginstitution hvor børn bliver passet eller behandlingsinstitution er underordnet. Vores tæpper kan tilpasses, så de passer til alle miljøer og institutioner. Der er selvfølgelig visse faktorer, som du skal have med i betragtning, når du skal købe finde din næste tæppeløsning. Hvis vi eksempelvis har at gøre med en børneinstitution, hvor børn opholder sig og leger, er det særligt vigtigt at have et gulvtæppe, som kan holde varmen. Derudover vil det være oplagt at have tæppets farve in mente, da gulvtæppets farve ændrer lokalets størrelse og udseende. 

Tæpper til institutioner

Ege tæppefliser er et godt valg

Særlig i en børneinstitution er det vigtigt at rengøringen er let og praktisk. Med ege tæppefliser kan pletter og andet snavs fjernes, og det er let at rengøre. Det er et praktisk valg og utroligt tilpasningsvenligt gulvbelæg. Tæppefliser er lettere at arbejde med, da til forskel for andre belægninger, kan skifte dem enkeltvis efter behov. Dermed undgår du at skulle tænke alt for meget på tæpperens.

Tæpper til institutioner: Rette valg eller ej?

Spørgsmålet som er allervigtigst, du stiller dig selv er, om det overhovedet giver mening med tæpper i din institution. Svaret er ikke sort hvidt, da det naturligvis afhænger af den konkrete situation.

Derfor kan du hos A10 altid få uforpligtende rådgivning. Uanset om du er på udgik efter tæppeløsninger til institutioner eller en anden gulvløsning.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten