Tæpper til institutioner

Få tilbud på Tæpper til institutioner nu

Hvor har du hørt om os?

Tæpper til institutioner kræver grundig overvejelse. Er det en børneinstitution, behandlingsinstitution eller en helt tredje institution, som skal have tilpasset gulvtæppet til deres institution, så er der forskellige løsninger. Det varierer altså en del fra institution til institution, hvilken gulvløsning de har brug for. 

Er du på udkig efter nye tæpper til jeres institution, er du landet det helt rigtige sted. Der er nogle faktorer, som er helt afgørende at have med i sine tanker, når du skal købe dit/jeres næste tæppe. Til at starte med, er det vigtigt at pointere, at tæpper kommer i forskellige størrelser, farver, kvaliteter, materialer og mønstre. Dét de fleste tæppetyper dog har tilfælles er, at de effektivt hjælper med at dæmpe støj og larm i institutionen. 

Daginstitutioner hvor børn bliver passet eller behandlingsinstitutioner er underordnet. Vores tæpper til erhverv heraf løse tæpper, tæppefliser og væg til væg tæpper kan tilpasses, så de passer til alle miljøer og institutioner. Der er selvfølgelig visse faktorer, som du skal have med i betragtning, når du skal finde dit næste tæppeløsning. Hvis vi eksempelvis har at gøre med en børneinstitution, hvor børn opholder sig og leger, er det særligt vigtigt at have et gulvtæppe, som isolerer varmen. Derudover vil det være oplagt at have tæppets farve in mente, da gulvtæppets farve ændrer lokalets størrelse, udseende og påvirkning på leg. 

Vores udvalg af tæpper til erhverv

Hos A10 tilbyder vi ikke blot tæpper til institutioner. Som en del af vores tæpper til erhverv, finder du følgende eksempler, hvor vi guider og inspirerer til de bedste gulvløsninger til de udvalgte erhverv:

Tæpper til institutioner

Ege tæppefliser er et godt valg

Særlig i en børneinstitution er det vigtigt, at rengøringen er let og praktisk. Med ege tæppefliser kan pletter og andet snavs fjernes, og det er let at rengøre. Det er et praktisk valg og utroligt tilpasningsvenligt gulvbelæg. Tæppefliser er lettere at arbejde med, da det til forskel for andre belægninger, kan udskiftes enkeltvis efter behov. Dermed undgår du at skulle tænke alt for meget på tæpperens eller gulvets levetid.

Tæpper til institutioner: Rette valg eller ej?

Spørgsmålet som er allervigtigst, at du stiller dig selv, er om det overhovedet giver mening med tæpper i din institution. Svaret er ikke sort-hvidt, da det naturligvis afhænger af den konkrete situation.

Derfor kan du hos A10 altid få uforpligtende rådgivning. Uanset om du er på udgik efter tæppeløsninger til institutioner eller en anden gulvløsning. Tag eventuelt et kig på vores udvalg af gulve og lad dig blive inspireret af de forskellige gulvtyper og deres unikke fordele.