Interface har branchens mest omfattende sortiment af tæppefliser til private virksomheder og offentlige organisationer. I både fremstilling og markedsføring fokuseres på design, fleksibilitet og bæredygtighed. Samtidig er der mange forskellige farver og strukturer at vælge imellem.

Tæppefliser er slidstærke, lette at rengøre og har en god effekt på akustik og støj og hjælper derved mod et sundt indeklima. Det er derfor en oplagt løsning på kontorer, hoteller såvel som butikker og andre steder med megen aktivitet. Du får således en fleksibel og komfortabel løsning, der har en positiv effekt på alle i rummet.

Få en masse designmuligheder med en gulvløsning i tæppefliser. Denne opbygges i moduler og giver dermed flere muligheder i forhold til traditionelle tæpper. Du kan uden problem kombinere tæppefliser med eksempelvis trægulve og på den måde få en anderledes og spændende løsning. Tæppefliserne er nemme at flytte rundt, og du får dermed mulighed for at skabe fleksible arbejdsmiljøer. Det sker med hurtig montering samtidigt med mindre materialespild. Derudover er eventuel udskiftning også nem, hvilket betyder, at du også får en økonomisk fordelagtig løsning – udover fordelene for miljøet.

I forhold til almindelige traditionelle tæpper er tæppefliser både hurtigere og nemmere at håndtere og montere. Du slipper for at skulle arbejde med en 4 meter bred tæpperulle. Med tæppefliserne fra Interface behøver du heller ikke et særligt underlag. Du behøver heller ikke være opmærksom på eventuelle mønstre og farver, der skal passe sammen mellem rullerne. Det betyder, at du undgår forsinkelser og fordyring af arbejdet.

Inden 2020 har Interface forpligtet sig til at undgå alle negative effekter som virksomheden måtte have på miljøet. Effekten af dette ambitiøse mål er, at IntefaceFLOR tilbyder 100% CO2-neutrale produkter – ligeledes er en større mængde af produkterne produceret af genbrugsfibre, så det kan anvendes igen efter endt levetid.

Interface har tæppefliserne i størrelsen 50 x 50 cm.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tæppefliser fra Interface

 +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk