Interface tæppefliser

Få tilbud på Interface tæppefliser nu

Hvor har du hørt om os?

Interface: Et stort udvalg af tæppefliser til kontor

Interface har branchens mest omfattende sortiment af tæppefliser til private virksomheder og offentlige organisationer. Fremstillingen af tæpperne fokuserer på design, fleksibilitet og bæredygtighed. Samtidig inkorporerer de mange forskellige farver og strukturer i deres designs, hvilket gør det let at finde den helt rigtige tæppeflise.

Tæppefliser er slidstærke, lette at rengøre og har en god effekt på akustik og støj, hvilket hjælper mod et sundt indeklima. Det er derfor en oplagt løsning på kontorer, hoteller såvel som butikker og andre steder med megen aktivitet. Du får således en fleksibel og komfortabel løsning, der har en positiv effekt på alle i rummet.

Få en masse designmuligheder med en gulvløsning i slidstærke tæppefliser. Denne type gulvbelægning opbygges i moduler og giver flere muligheder i forhold til traditionelle tæpper. Du kan uden problemer kombinere tæppefliser med eksempelvis trægulve og på den måde få en anderledes og spændende løsning. Tæppefliserne er nemme at flytte rundt, og du får mulighed for at skabe fleksible arbejdsmiljøer. Det sker med hurtig montering og mindre materialespil. Derudover er eventuel udskiftning også nem, hvilket betyder, at du også får en økonomisk fordelagtig løsning – udover fordelene for miljøet.

I forhold til almindelige traditionelle tæpper, er tæppefliser både hurtigere og nemmere at håndtere og montere. Du slipper for at skulle arbejde med en 4 meter bred tæpperulle. Med tæppefliser fra Interface behøver du ikke et særligt underlag. Du kan også undgå at være opmærksom på eventuelle mønstre og farver, der skal passe sammen mellem rullerne. Det betyder, at du undgår forsinkelser og ekstraregninger af arbejdet.

Interface forpligtede sig inden 2020 til at undgå alle negative effekter, som virksomheden måtte have på miljøet. Effekten af dette ambitiøse mål er, at IntefaceFLOR tilbyder 100% CO2-neutrale produkter – ligeledes er en større mængde af produkterne produceret af genbrugsfibre, så det kan anvendes igen efter endt levetid.

Tæppefliser efter mål

Interface har tæppefliserne i størrelsen 50 x 50 cm.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tæppefliser fra Interface

Interface er perfekte tæppefliser til kontor og mange andre erhverv. Vi hjælper derfor gerne med dit næste gulv.

A10 er specialister i gulv og vi er altid klar til at hjælpe med gulvløsninger til erhverv. 
Kontakt os i dag og få et erhvervstilbud skræddersyet til dig.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten