Danfloor sælger tæpper til det internationale marked med base i Midtjylland.

Den vidtfavnende og globale tæppekoncern fra Europa, Ulster Carpet Group, fik i 2002 danfloor under sig. Det sikrer et netværk af højteknologiske produktioner og designafdelinger på tværs af Europa og USA, hvilket giver danfloors kunder tilpassede løsninger på tværs af produktionsmetoder og produkttyper.

Danfloors værdisæt bygger på innovation, kvalitet, sikkerhed og service. Det betyder, at danfloor tilstræber gode relationer og service overfor de mange forskellige samarbejspartnere, når nye kollektioner designes og udvikles såvel som selve tæppeproduktionen.

Fokuset på de bedste løsninger betyder, at danfloor tager hensyn til:

  • akustik og støj
  • komfort og varme
  • miljørigtige materialer
  • rengøring og vedligeholdelse
  • kvalitet og sikkerhed

Hver enkelt kunde har unikke forudsætninger, behov og ønsker. danfloor ser det som en afgørende faktor at skabe totalløsninger, der tager hensyn til de specifikke omstændigheder, der viser sig i sammenhæng med de enkelte opgaver.

Kollektioner
Der er en række krav til kvalitet for tæpper på bolig- og kontraktmarkedet, som danfloors selektion alle opfylder til fulde.

Danfloor arbejder kun med mærkevareleverandører, som er kendt for kvalitet indenfor garn- og fiberproduktion. Derudover er alle danfloors tæpper produceret på egne fabrikker, hvor de alle bliver testet og kvalitetssikret.

Det hele sker i tæt samarbejde mellem danfloor og underleverandører. Danfloors europæiske tæppefabrikker er blevet godkendt til videreforarbejdelse af new zealandsk uld og britisk uld, så både det private marked og kontraktmarkedet får leverancerne herfra.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på danfloor tæpper

 +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk