Danfloor væg-til-væg tæpper

Få tilbud på Danfloor væg-til-væg tæpper nu

Hvor har du hørt om os?

Danfloor sælger tæpper til det internationale marked.

Den vidtfavnende og globale tæppekoncern fra Europa, Ulster Carpet Group, fik i 2002 Danfloor under sig. Det har sikret et netværk af højteknologiske produktioner og designafdelinger på tværs af Europa og USA, hvilket giver Danfloors kunder tilpassede løsninger på tværs af produktionsmetoder og produkttyper.

Danfloors værdisæt bygger på innovation, kvalitet, sikkerhed og service. Det betyder, at Danfloor tilstræber gode relationer og service overfor de mange forskellige samarbejdspartnere, når nye kollektioner designes og udvikles såvel som selve tæppeproduktionen.

Fokuset på de bedste løsninger betyder, at danfloor tager hensyn til:

  • Akustik og støj
  • Komfort og varme
  • Miljørigtige materialer
  • Rengøring og vedligeholdelse
  • Kvalitet og sikkerhed

Hver enkelt kunde har unikke forudsætninger, behov og ønsker. Danfloor ser det som en afgørende faktor at skabe totalløsninger, der tager hensyn til de specifikke omstændigheder, der viser sig i sammenhæng med de enkelte opgaver.

Danfloor tæpper og kollektioner

Der er en række krav til kvalitet for tæpper på bolig- og kontraktmarkedet, som Danfloors selektion alle opfylder til fulde.

Danfloor arbejder kun med mærkevareleverandører, som er kendt for kvalitet indenfor garn- og fiberproduktion. Derudover er alle Danfloors tæpper produceret på egne fabrikker, hvor de alle bliver testet og kvalitetssikret.

Det hele sker i tæt samarbejde mellem Danfloor og underleverandører. Danfloors europæiske tæppefabrikker er blevet godkendt til videreforarbejdelse af New Zealandsk uld og Britisk uld, så både det private marked og kontraktmarkedet får leverancerne herfra.

Danfloor væg-til-væg tæpper

Hos A10 kan du både finde Danfloor tæppefliser og væg-til-væg tæpper. De 2 forskellige slags gulvtæpper har hver deres fordele, og det er derfor vigtigt, at du først og fremmest kender dine behov og ønsker for dit nye gulv. Er du i tvivl om, hvilket gulv der passer til dig, står vi naturligvis klar til at guide dig i processen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på danfloor tæpper

Vi hjælper gerne med at finde den optimale gulvløsning til dit erhverv. Kontakt os derfor på +45 75 50 29 00 eller a10@a10.dk

Du kan altid læse mere om Danfloor her.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten