Ege tæppefliser

Få tilbud på Ege tæppefliser nu

Ege tæppefliser

Spar på ressourcer og tag miljøhensyn med en fleksible løsning til kontorer, butikker og institutioner

Let at lægge. Let at skifte
Med tæppefliser fra ege fås en ualmindelig tilpasningsvenlig gulvbelægning. Det betyder bl.a. at tæppefliserne kan skiftes en ad gangen. Dermed er det en oplagt løsning på områder, hvor der er forventet ekstra slitage. Det er også oplagt, hvis der er risiko for pletter, der ikke ellers kan fjernes. Derudover er tæppefliserne nemmere at arbejde med end andre gulvbelægninger, da du let kan skifte dem enkeltvis efter behov.

Skaber et godt indeklima
Med Ege tæppeflisers specielle patenterede miljøvenlige bagside får du med disse flisekollektioner en lydabsorberende gulvbelægning, der er med til at skabe et godt indeklima. Der bliver hverken brugt PVC eller andet miljøskadende materiale – i stedet er det 100% tekstil på bagsiden af tæppefliserne. Derudover er alle fliserne prøvet og godkendt af Dansk Indeklimamærkning. Du er dermed garanteret at fliserne ikke udsender skadelige og generende stoffer.

Hensyn til miljøet
Når du efter en langvarig årrække skal af med tæppefliserne, kan du sende dem forbrænding. På den måde kan varmeenergien herfra genanvendes. Ege tæppefliser er dermed et all-around godt valg til enhver virksomhed.

Hvis Ege tæppefliser ikke falder i god jord, kan du se udvalget af andre tæppefliser her. Vi er her for at hjælpe med et optimal gulvløsning for jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Ege tæppefliser +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten