Ege tæppefliser

Få tilbud på Ege tæppefliser nu

Hvor har du hørt om os?

Ege tæppefliser

Spar på ressourcer og tag miljøhensyn med en fleksible løsning til kontorer, butikker og institutioner

Tæppefliser: Let at lægge, let at skifte

Med tæppefliser fra Ege fås en ualmindelig tilpasningsvenlig gulvbelægning. Det betyder bl.a. at tæppefliserne kan skiftes en ad gangen. Dermed er det en oplagt løsning på områder, hvor der er forventet ekstra slitage. Det er også oplagt, hvis der er risiko for pletter, der ikke ellers kan fjernes. Derudover er tæppefliserne nemmere at arbejde med end andre gulvbelægninger, da du kan skifte dem enkeltvis efter behov.

Skab et sundt indeklima med indeklimamærkede gulve

Ege tæppefliser har en speciel patenterede miljøvenlige bagside, hvilket giver flisekollektionerne en lydabsorberende gulvbelægning, der er med til at skabe et sundere indeklima på kontoret. Der bliver hverken brugt PVC eller andet miljøskadende materiale – i stedet er det 100% tekstil på bagsiden af tæppefliserne. Derudover er alle fliserne prøvet og godkendt af Dansk Indeklimamærkning. Du er dermed garanteret at fliserne ikke udsender skadelige og generende stoffer.

Hensyn til miljøet

Når du efter en langvarig årrække skal af med tæppefliserne, kan du sende dem forbrænding. På den måde kan varmeenergien herfra genanvendes. Ege tæppefliser er dermed et all-around godt valg til enhver virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tæppefliser til erhverv +45 75 50 29 00

 a10@a10.dk

Læs mere om Ege tæpperfliser her.