Danfloor tæppefliser

Få tilbud på Danfloor tæppefliser nu

Hvor har du hørt om os?

Danfloor – Kvalitet og innovation fra Midtjylland

Hos A10 tilbyder vi tæppefliser som en del af vores store sortiment af gulve. Udover Danfloor tæppefliser tilbyder vi også Ege tæppefliser og Interface tæppefliser.

Danfloor tæpper

Danfloor, en international tæppeproducent med rødder i Midtjylland, har cementeret sin position som et af Europas mest alsidige tæppeproducenter. Siden deres integration i den globale Ulster Carpet Group i 2002, har Danfloor udvidet deres rækkevidde med højteknologiske produktionsfaciliteter spredt over Europa og designafdelinger i både Europa og USA. Denne globale tilstedeværelse sikrer, at du som kunde får adgang til unikke og skræddersyede løsninger, der spænder over forskellige produktionsmetoder og produkttyper.

Hos Danfloor er kvalitet, innovation, service og sikkerhed ikke bare ord – de er fundamentet. Design og udvikling af kollektionerne, tæppeproduktionen og ikke mindst relationerne og servicen mod de mange forskellige samarbejdspartnere er således tilstræbt hos Danfloor.

Hos Danfloor fokuseres der på at give dig de bedste løsninger indenfor:

  • Akustik og støj
  • Bekvemmelighed og varme
  • Hensyn til miljøet vedr. materialer
  • Rengøring og vedligeholdelse
  • Kvalitet og sikkerhed

Tæppefliser fra Danfloor i høj kvalitet

Med egne fabrikker er Danfloors produkter altid gennemprøvede for maksimal kvalitetssikring. Samtidigt samarbejdes der kun med anerkendte mærkevareleverandører inden for produktionen af garn og fiber. Hos A10 tilbyder vi også væg-til-væg tæpper fra Danfloor. Dette giver os en bedre mulighed for at tilbyde dig dét tæppe, som passer bedst til dine behov og ønsker.

Hos Danfloor arbejdes der i tæt samarbejde med underleverandører. Danfloors fabrikker i Europa er godkendt til videreforarbejdning af new zealandsk uld og britisk uld. Det gælder både det private marked og kontraktmarkedet.

Kontakt os for Danfloor tæpper

Er du på udkig efter Danfloor tæppefliser til erhverv? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte gulvløsning til dit behov.