Danfloor tæppefliser

Få tilbud på Danfloor tæppefliser nu

Danfloor har base i Midtjylland som international tæppeproducent.

En af Europas mest allround tæppeproducenter, danfloor, blev en del af den globale koncern Ulster Carpet Group i 2002. Med flere højteknologiske produktioner forskellige steder i Europa såvel som designafdelinger både i Europa og USA, er du som kunde hos danfloor sikret unikke løsninger. Det gælder både flere forskellige produktionsmetoder såvel som produkttyper.

Kvalitet, innovation, service og sikkerhed danner fundamentet hos danfloor. Design og udvikling af kollektionerne, tæppeproduktionen og ikke mindst relationerne og servicen mod de mange forskellige samarbejdspartnere er således tilstræbt hos danfloor.

Hos danfloor fokuseres der på at give dig de bedste løsninger indenfor:

  • akustik og støj
  • bekvemmelighed og varme
  • hensyn til miljøet vedr. materialer
  • rengøring og vedligeholdelse
  • kvalitet og sikkerhed

danfloor har den tilgang, at individuelle behov og ønsker skal imødekommes i komplette løsninger. Hver enkelt opgave er dermed unik og tilpasset kunden.

Kollektioner
Der stilles i dag en række kvalitetskrav til tæpper på kontrakt- og boligmarkedet. danfloor opfylder dem alle til fulde.

Med egne fabrikker er danfloors produkter altid gennemprøvede for maksimal kvalitetssikring. Samtidigt samarbejdes der kun med anerkendte mærkevareleverandører inden for produktionen af garn og fiber.

Hos danfloor arbejdes der i tæt samarbejde med underleverandører. danfloors fabrikker i Europer er godkendt til videreforarbejdning af new zealandsk uld og britisk uld. Det gælder både det private marked og kontraktmarkedet.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten