Danfloor tæppefliser

Få tilbud på Danfloor tæppefliser nu

Hvor har du hørt om os?

Danfloor – International tæppeproducent med base i Midtjylland.

Danfloor – et af Europas mest allround tæppeproducenter, som blev en del af den globale koncern Ulster Carpet Group i 2002. Med flere højteknologiske produktioner forskellige steder i Europa såvel som designafdelinger både i Europa og USA, er du som kunde sikret unikke løsninger. Det gælder både flere forskellige produktionsmetoder såvel som produkttyper.

Kvalitet, innovation, service og sikkerhed danner fundamentet hos Danfloor. Design og udvikling af kollektionerne, tæppeproduktionen og ikke mindst relationerne og servicen mod de mange forskellige samarbejdspartnere er således tilstræbt hos Danfloor.

Hos Danfloor fokuseres der på at give dig de bedste løsninger indenfor:

  • Akustik og støj
  • Bekvemmelighed og varme
  • Hensyn til miljøet vedr. materialer
  • Rengøring og vedligeholdelse
  • Kvalitet og sikkerhed

Danfloor har den tilgang, at individuelle behov og ønsker skal imødekommes i komplette løsninger. Hver enkelt opgave er dermed unik og tilpasset kunden.

Tæppeflisekollektioner fra Danfloor

Der stilles i dag en række kvalitetskrav til tæpper på kontrakt- og boligmarkedet. Danfloor opfylder dem alle til fulde.

Med egne fabrikker er Danfloors produkter altid gennemprøvede for maksimal kvalitetssikring. Samtidigt samarbejdes der kun med anerkendte mærkevareleverandører inden for produktionen af garn og fiber. Danfloor arbejder i tæt samarbejde med deres underleverandører. Danfloors fabrikker i Europa er godkendt til videreforarbejdning af new zealandsk uld og britisk uld. Det gælder både det private marked og kontraktmarkedet.

Hos A10 tilbyder vi også væg-til-væg tæpper fra Danfloor. Dette giver os en bedre mulighed for at tilbyde dig dét gulvtæppe, som passer bedst til dine behov og ønsker.

Ønsker du et godt erhvervstilbud på tæppefliser, så kontakt os i dag.