Hammer Tæpper væg-til-væg

Få tilbud på Hammer Tæpper væg-til-væg nu

Hvor har du hørt om os?

Hammer Tæpper

Hos Hammer Tæpper laves tæppeløsninger til kontorer, marine, hoteller og butikker til både det nationale og internationale marked.

Det er vigtigt at dit nye væg-til-væg tæppe er slidstærkt og nemt at holde. Her er gulvløsningerne fra Hammer Tæpper både flotte og slidstærke. Hos Hammer Tæpper kan du specialdesigne dine tæpper, hvorpå du får dit ønskede resultat. Hvis du har brug for hjælp til design, kan det ske i samarbejde med virksomheden. Muligheden findes også, hvis man ønsker at designe tæppet selv. 

Med Hammer tæpper væg-til-væg har du altså muligheden for at få et gulv der afspejler din virksomheds identitet, hvilket især er relevant for hoteller og bestemte butikker, hvor en bestemt atmosfære gerne må skabes blandt kunderne og gæsterne. Tæpper er nemlig også med til at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære i et rum, hvorpå man kan øge følelsen af eksklusivitet med et velholdt tæppe. Der er derfor nogle fordele ved tæpper, som andre gulvtyper ikke kan bidrage med. Læs mere om væg-til-væg tæpper her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Hammer Tæpper

Vi vil rigtig gerne hjælpe med dit næste gulvprojekt til erhverv. Derfor kan du allerede nu kontakte os på enten +45 75 50 29 00 eller a10@a10.dk. Vi er eksperter i gulvløsninger og sammen finder vi det rette gulv til dit erhverv.