Hammer Tæpper væg-til-væg

Få tilbud på Hammer Tæpper væg-til-væg nu

Hvor har du hørt om os?

Hammer Tæpper

Hos Hammer Tæpper producerer de tæppeløsninger til erhverv, såsom kontorer, hoteller og butikker til både det nationale og internationale marked. 

Find Hammer tæpper hos A10

Hos A10 finder du dit kommende væg-til-væg tæppe. For os er det vigtigt, at vi sammen finder den gulvløsning, som er ideelt for din virksomhed. Er du på udkig efter væg til væg tæpper, så er det mest ideelt, at det er slidstærkt og nemt at holde. Her er væg til væg tæpperne fra Hammer både æstetiske samt slidstærke. 

Design dit eget tæppe fra Hammer

Hos Hammer Tæpper kan du specialdesigne dine tæpper, således at du opnår dit ønskede resultat. Hvis du har brug for hjælp til design, kan det ske i samarbejde med os.

Med Hammer væg-til-væg tæpper har du altså muligheden for at få et gulv der afspejler din virksomheds identitet, hvilket især er relevant for hoteller og bestemte butikker, hvor en bestemt atmosfære gerne må skabes blandt kunderne og gæsterne. Tæpper er nemlig også med til at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære i et rum, hvorpå man kan øge følelsen af eksklusivitet med et velholdt tæppe. Der er derfor nogle fordele ved tæpper, som andre gulvtyper ikke kan bidrage med. 

Et udvalg af tæpper

Udover væg til væg tæpper fra Hammer, kan du også finde et udvalg af løse tæpper og tæppefliser. Er du ikke på jagt efter et tæppe, finder du et kæmpe udvalg af forskellige gulve til erhverv blandt vores sortiment. Vi vejleder naturligvis lige fra første konsultation til levering og montering af dit nye gulv. På denne måde sikrer vi, at du opnår det ønskede resultat og får et gulv, der er ideelt for dig og din virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Hammer Tæpper

Vi vil rigtig gerne hjælpe med dit næste gulvprojekt til erhverv. Derfor kan du allerede nu kontakte os på enten +45 75 50 29 00 eller a10@a10.dk. Vi er eksperter i gulvløsninger og sammen finder vi det rette gulv til dit erhverv.