Tæpper til butik

Få tilbud på Tæpper til butik nu

Tæpper skaber butikkens udseende

Tæpper til butik kan være en udfordring at finde rundt i. Især når der er et stort udvalg af forskellige tæpper til priser i begge spektrum, som tilbyder forskellige kvalitetsmæssige funktioner. Derfor har vi valgt at samle alt information om, hvad du skal huske på, når du/I skal handle tæpper til butik. 

Hos os i A10 har vi et vidt og bredt udvalg af kvalitetstæpper til butikker. Vi samarbejder i øjeblikket (og gjort i mange år) med anerkendte mærker og leverandører, som har flere års erfaring inden for tæppebranchen. Tæpper til butik er ikke altid så enkelt, da butikker til sammenligning med andre brancher, skal have visse forretningsmæssige elementer i betragtning. Her tænker vi på om tæpperne matcher forretningens identitet og dens brandings-strategi. Det er vores erfaring, at farverne og mønstrene på tæpperne skal have en relevans til forretningen/butikken. Uanset om vi har at gøre med en lokal frisør eller en stor møbelforretning, handler det om at finde det rette tæppe, samt de rette kvaliteter. 

Tæpperens til erhverv

Match tæpperne med butikkens identitet

Som allerede nævnt, er tæppets udseende med til at give butikken en identitet. Det er afgørende at tæppet passer butikkens farver og det den repræsenterer. Ud over at vi tilbyder tæpper som er nemme at vedligeholde, har vi også tæpper som afspejler den nutidens design. Derudover er det ret centralt, at tæppet slidstærkt og tilbyder det bedste af det bedste kvalitet. Hele formålet med at købe tæpper til butik er, at skal holde til mange års daglig brug og slidtage uden blive nedslidt. 

Her vil det oplagte valg være eges tæppefliser som giver en fleksibel løsning på jeres gulvbelægning. Selve processen i at lægge det, er relativt let, og det er let at skifte det igen. Denne type tæppe er tilpasningsvenlig og det betyder at man kan skifte tæppefliserne en ad gangen. Derfor er det særligt relevant, når man søger tæpper til butik, da man kan forvente slitage og risiko for pletter. 

Et andet godt valg, når man søger tæpper til butik, er Interface tæppefliser. Tæppefliser, og særligt Interface, er slidstærke og lette at rengøre. Derudover har det en god effekt på akustik og støj, hvilket medfører til et sundere indeklima. Derfor vil det helt klart være et godt valg til butikker, hvor der sker en masse aktivitet. 

Atmosfære betyder også meget

Atmosfæren i en butik betyder utrolig meget. Her kan tæpper spille en stor rolle, da de er med til at give en god lyd.

Hvis du/I har lyst til at høre mere om tæpperne, kan du kontakt en af vores entreprenører og få opsat en aftale om et gratis besøg. 

Tæpper til butik: Rette valg eller ej? 

Spørgsmålet er i virkeligheden også, om tæpper egentlig er det bedste valg i et butiksmiljø. Tæpper kan naturligvis give en god atmosfære, fordi de er lyddæmpende, men den effekt kan man også opnå med andre former for gulv. Eksempelvis vinyl eller andre. 

Derfor er det vigtigt for os, at du altid kan kontakte os for uforpligtende rådgivning, således du ikke ender ud i en uheldig situation.  

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten