Tæpper til butik

Få tilbud på Tæpper til butik nu

Hvor har du hørt om os?

Tæpper skaber butikkens udseende

Valg af tæpper til butik kan være en udfordring. Især når der er et stort udvalg af forskellige tæpper til priser i bredt spektrum, som tilbyder forskellige kvalitetsmæssige funktioner. Derfor har vi valgt at samle al information om, hvad du skal huske på, når du eller I skal handle tæpper til butikken. 

Hos A10 har vi et bredt udvalg af kvalitetstæpper til butikker. Vi samarbejder i øjeblikket (og gjort i mange år) med anerkendte mærker og leverandører, som har flere års erfaring inden for tæppebranchen. Tæpper til butikker er ikke altid så enkelt, da butikker til sammenligning med andre brancher, skal have visse forretningsmæssige elementer i betragtning. Her tænker vi på, om tæpperne matcher forretningens identitet og dens brandstrategi. Det er vores erfaring, at farverne og mønstrene på tæpperne, skal have en relevans for forretningen/butikken.

Uanset om vi har at gøre med en lokal frisør eller en stor møbelforretning, handler det om at finde det rette tæppe, samt de rette kvaliteter.

Match tæpperne med butikkens identitet

Som allerede nævnt, er tæppets udseende med til at give butikken en identitet. Det er afgørende, at tæppet passer til butikkens farver og det den repræsenterer. Ud over at vi tilbyder tæpper som er nemme at vedligeholde, har vi også tæpper som afspejler nutidens design. Derudover er det ret centralt, at tæppet er slidstærkt og tilbyder den bedste kvalitet. Hele formålet med at købe tæpper til butik er, at det skal holde til mange års daglig brug og slitage uden at blive nedslidt. 

Her vil det oplagte valg være eges tæppefliser, som giver en fleksibel løsning på jeres gulvbelægning. Selve processen med at lægge det, er relativt let, samt det er let at skifte det igen. Denne type tæppebelægning er tilpasningsvenlig, hvilket betyder, at man kan skifte tæppefliserne én ad gangen. Derfor er det særligt relevant, når man søger tæpper til butik, da man kan forvente slitage og risiko for pletter. 

Et andet godt valg, når man søger tæpper til butikker, er Interface tæppefliser. Tæppefliser og særligt Interface, er slidstærke og lette at rengøre. Derudover har det en god effekt på akustik og støj, hvilket medfører et sundere indeklima. Derfor vil gulvtæpper helt klart være et godt valg til butikker, selvom der sker en masse aktivitet. 

Atmosfære betyder også meget

Atmosfæren i en butik betyder utrolig meget. Her kan tæpper spille en stor rolle, da de er med til at give en god lyd.

Hvis du/I har lyst til at høre mere om tæpperne, kan du kontakt en af vores entreprenører og få opsat en aftale om et gratis besøg. 

Tæpper til butik: Rette valg eller ej? 

Spørgsmålet er i virkeligheden også, om tæpper egentlig er det bedste valg i et butiksmiljø. Tæpper kan naturligvis give en god atmosfære, fordi de er lyddæmpende, men den effekt kan man også opnå med andre former for gulv. Eksempelvis vinylgulve. Ønsker du at blive klogere på erhvervstæpper, så har vi lavet en blog ”alt om erhvervstæpper” som kan gøre dig lidt klogere på et ideelt tæppe til dit erhverv.

Derfor er det vigtigt for os, at du altid kan kontakte os for uforpligtende rådgivning, således at du ikke ender ud i en uheldig situation.