Tæpper til erhverv

Det bløde gulvtæppe er altid en behagelig fornøjelse at stå og gå på. Samtidig virker tæpper som varm gulvbelægning – og det gælder gulvtæpper på både kontor og i andre erhverv.

Hos A10 finder I et meget stort udvalg indenfor tekstile gulvløsninger til erhverv, og med vores samarbejdsaftaler kan I være sikre på at kvalitet, garanti og levering er helt i top. Vi har blandt andet stor erfaring med kontortæpper og andre erhvervstæpper.

Tæpper fås i et utal af mønstre, farver og ikke mindst kvaliteter, hvilket gør, at der kan sammensættes for enhver smag og ikke mindst ethvert budget.

Gulvtæppets farve ændrer lokalets størrelse

Når I tænker over, hvilke farver jeres tæppe skal have, så kan du med fordel have in mente, at der gælder samme regler for tæpper som for vægfarver, idet et mørkt farvevalg gør, at rummet føles mindre, og det lyse farvevalg giver en fornemmelse af et stort rum. A10 har en kæmpe farvepalette og et stort mønsterspektrum, når det kommer til tæpper, så I kan give tæppet præcis det præg, I ønsker.

Kig forbi A10 showroom i Kolding

Ofte er andre tæpper inspirerende, og derfor har A10 naturligvis også et showroom, hvor I kan komme og lade jer inspirere i jagten på det perfekte tæppe. Ønsker I at se vores showroom, kan I ringe på 7550 2900 og lave en aftale om at kigge forbi. Alternativt kan vi komme forbi jer med nogle tæppeprøver og uanset hvad I vælger, så kan I altid få et uforpligtende og gratis tilbud på gulvtæpper.

Vil I vide mere om tæpper, så ring til os eller skriv en email på a10@a10.dk.

Når du samarbejder med os, sikrer vi selvfølgelig, at der er de fornødne brandtest, hvor de kræves. Ligeledes er vi tilsluttet “byggeleveranceklausulen” for gulvprodukter, der anvendes i byggeri i Danmark (jf. § 10, stk. 4 i AB92).

Læs mere om byggeleveranceklausulen her.