Thermotec gulv

Et billede af en mand som er ved at lægge thermotec isolerende undergulv på

Med et Thermotec gulv hos A10 skal du ikke døje med kolde fødder. Ved at købe et isolerende gulvunderlag fra Thermotec vil gulvet føles varmere og derfor give en langt højere komfort.

Med Thermotec mindskes varmetabet betydeligt med dets isolerende egenskaber. Isoleringen sikrer både et lydisolerende og varmeisolerende undergulv.

Termotec isoleringsfyld er ideelt at bruge under et slidlag som Estrich, og det kan også bruges under gulvvarme. Det afretter dækket under slidlaget optimalt, hvilket betyder en reducering i materialeforbruget til slidlaget. Termotec er altså en innovativ erstatning for traditionel isolering, der også gør isoleringen nemmere langs vægge og omkring rørinstallationer.

Sikkerheden spiller også en rolle ved Thermotec gulve

Når vi laver en løsning for dig med Thermotec isolering, tager vi altid en prøve efter endt opgave. Denne prøve kvalitetssikrer vi ved at sende den ned til Thermotec i Østrig. Her går den igennem en lang række test. På den måde slipper vi dig ikke. Skulle der, stik imod alle forventninger, være noget i vejen, får vi altså besked på baggrund af den ekstra kvalitetssikring. Sagt på en anden måde er det en slags dobbeltkvalitetssikring som gør, at du får den absolutte højeste kvalitet også efter opgaven er færdiglavet.

et billede af en thermotec prøve som er et isolerende undergulv

Hvad er et Thermotec gulv overhovedet?

Hvad er Thermotec helt præcist, tænker du måske? Det er en mere bæredygtig form for isolering, da det isolerer særdeles godt. Fordi det er lavet af små kugler, kan man fylde et meget større areal end andre traditionelle løsninger. Det er et forholdsvist nyt produkt i Danmark. Ikke desto mindre er det en ny teknologi, der gør det anvendeligt som isolering i langt de fleste konstruktioner. Det er især egnet i etage- og terrændæk og vi bruger det effektiv isolering af gulv. Samtidig kan Thermotec både anvendes i forbindelse med nye byggeprojekter samt renoveringsopgaver.

En lastbil med Thermotec isolering sendes ud til byggepladsen og fyldes direkte på underlaget. På den måde kommer gulvisoleringen til at følge underlaget. Det betyder, at det tilpasser sig selv omkring installationer som elinstallationer, afløb og slanger, som normalt kan være en udfordring at isolere omkring, og sikrer dermed en god Thermotec gulvvarme, fordi isoleringen er så effektiv.

Fordele ved Thermotec

Som nævnt er der en række fordele ved at vælge Thermotec til isolering af gulv. Fordelene er blandt andet:

  • Hurtig og nem udførelse
  • Fuldstændig tilpasning og dermed maksimal isoleringsevne langs vægge og omkring installationer
  • Ingen besværlig transport af isoleringsplader
  • Ingen tilskæring af plader som ved traditionel isolering
  • Ingen kuldebroer
  • Rumvægt på under 200 kg. pr. kubikmeter
  • Ingen spild af materialer
  • Læs eventuelt mere i et thermotec datablad som dog er på engelsk

Derfor er du sikret høj komfort ved brug af Thermotec isolering. Isoleringsfyldet er i modsætning til andet isoleringsmateriale gangbart inden for 1-2 døgn alt afhængig af temperaturen.

Overvejer du Thermotec til dit næste projekt, er du altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Vi er eksperter i gulve og er altid klar med den helt rette vejledning i isolering af gulve.

Er Thermotec skumbeton?

Flere tror faktisk, at Thermotec er skumbeton, men dette er ikke helt sandt. I stedet er teknologien bag endnu mere effektiv til at isolere, hvorfor det er i en helt anden boldgade. Derfor snakker man også om decideret Thermotec isolering, da effekten simpelthen ligger i en liga for sig selv.