Solafskærmning

Få tilbud på Solafskærmning nu

Hvor har du hørt om os?
et billede af en mand ved navn jesper som sætter solafskærmning op

Når det kommer til gardiner er der uoverskueligt mange valgmuligheder og det kan ofte være meget overvældende. 

Derfor får du her en beskrivelse af solgardiner, som med deres varme udelukkende funktion,  fungerer godt både til hjemmet, på kontoret og arbejdspladser generelt. 

Hvad er solgardiner?

Solgardiner har flere forskellige geniale funktioner. 

Solgardiner lukker solen ude på en let og elegant måde uden at lukke af for verden udenfor vinduerne. Solgardiner kan nemlig designes således at man kan lukke af for solen, samt folk fra gaden men giver dig stadigvæk muligheden for at kunne kigge ud. På denne måde er solgardinerne ligeledes med til at gøre følelsen af rummet større. 

Solgardinerne lukker af for en del af den varme, solen kan afgive. 

Solgardiner kan absorbere varme og du undgår derfor med solgardiner, at rummet bliver overophedet på de varme sommerdage. 

Hvorfor skal du bruge solgardiner?

Solgardiner fungerer genialt i åbne kontorfællesskaber og storrumskontorer hvor man som oftest kan komme til at sidde tæt på vinduet. Vi er vilde med solen, men ønsker ikke at den skal genere os i vores arbejde og derfor er solgardiner en genial løsning. 

Med sin absoberende funktion, hjælper solgardinerne dig med at opretholde et behageligt indeklima på de varme dage. Solgardiner kan gavne både i hjemmet og på arbejdspladsen. 

Solgardiner hjælper dig ligeledes med at beskytte møbler, som er særligt sensitive overfor solen, idet gardinerne holder sollyset ude. 

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for et par nye solgardiner, så kontakt A10 på telefonnummeret: 75 50 29 00. Ellers kan du også kontakte A10 på mail: a10@a10.dk

Professionel solafskærmning til kontor

Vi ved hvor irriterende solen kan være, når den står direkte ind på PC skærmene. Heldigvis ved vi også, hvor vi kan skærme af for solen på en god måde. Vi har lang erfaring med solafskærmning til kontor og andre erhverv, så du kan trygt lade os hjælpe.

Træf det rigtig valg første gang

Der er selvfølgelig en masse du skal overveje, i dit valg af solafskærmning til erhverv. Vi hjælper dig med at træffe beslutningen, så du får den helt korrekte løsning til din virksomhed – uanset om du vil samarbejde om indendørs eller udendørs alternativer.

Bliv inspireret

Kig videre i herunder eller i menuen foroven, hvor du kan få ideer og lade dig inspirere til løsninger med solafskærmning.

Inspiration og vareprøver

I er altid meget velkomne til at kontakte os for at udbede jer nogle prøver på nyt gulv eller et tilbud. Vi kommer gerne forbi jer. I kan ringe til os på 7550 2900.

Vi har talrige muligheder og mange eksempler på nye gulve. Det gælder både standardgulve og specialløsninger, mønsterlægning, kombinationer af diverse produkttyper og meget mere. Vi giver jer gerne et tilbud på nyt gulv, og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Lad vores eksperter hjælpe dig

Din virksomhed lever af at træffe korrekte valg. Du er god til det, som du gør. Vi er gode til det, vi gør. Vores eksperter i gardiner følger dig hele vejen fra den første kontakt til det endelige resultat. Netop det gør, du får et trygt partnerskab, og den rigtige løsning første gang. 

Naturligvis skal du tænke på alt fra farver, former og økonomi. Den snak tager vi sammen uden at lægge skjul på noget som helst. Du får præsenteret nogle forskellige muligheder, så du nemt kan vælge, hvilken solafskærmning du tænker passer bedst til din virksomhed. 

Uanset hvad kommer du til at få et kontormiljø, hvor solen ikke længere bliver din værste fjende. I stedet kan I selv styre, hvornår vores orange ven skal sige hej eller ikke. 

Kontakt os eller få tilsendt et uforpligtende tilbud nu.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten