et billede af en mand ved navn jesper som sætter solafskærmning op

Få et dejligt indeklima ved at bruge solafskærmning til vinduer. Det giver i sidste end et bedre arbejdsmiljø og hjælper dermed din virksomhed.

Alle forretninger drager store fordele af et godt indeklima, og det behøver ikke være en økonomisk belastning. Solafskærmning holder i årtier. Selve køb og installation koster gennemsnitligt ikke mere end et par års omkostninger til driften af et airconditionanlæg.

Professionel solafskærmning til kontor

Vi ved hvor irriterende solen kan være, når den står direkte ind på PC skærmene. Heldigvis ved vi også, hvor vi kan skærme af for solen på en god måde. Vi har lang erfaring med solafskærmning til kontor og andre erhverv, så du kan trygt lade os hjælpe.

Træf det rigtig valg første gang

Der er selvfølgelig en masse du skal overveje, i dit valg af solafskærmning til erhverv. Vi hjælper dig med at træffe beslutningen, så du får den helt korrekte løsning til din virksomhed – uanset om du vil samarbejde om indendørs eller udendørs alternativer.

Bliv inspireret online eller hos os

Kig videre i herunder eller i menuen foroven, hvor du kan få ideer og lade dig inspirere til løsninger med solafskærmning. Husk, du altid er velkommen til at komme forbi vores showroom her i Kolding

 

Bestil prøver eller besøg A10 showroom

I er altid meget velkomne til at kontakte os for at udbede jer nogle prøver på nyt gulv. Dem kommer vi gerne forbi jer med, eller I kan besøge os og se vores gulve i Kolding, hvor I kan bruge vores showroom til at få inspiration. Vælger I at besøge os, må I meget gerne ringe på 7550 2900 og lave en aftale på forhånd.

I vores showroom i Kolding præsenterer vi talrige muligheder og eksempler på nye gulve. Det gælder både standardgulve og specialløsninger, mønsterlægning, kombinationer af diverse produkttyper og meget mere. Vi giver jer gerne et tilbud på nyt gulv, og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Lad vores eksperter hjælpe dig

Din virksomhed lever af at træffe korrekte valg. Du er god til det, som du gør. Vi er gode til det, vi gør. Vores eksperter i gardiner følger dig hele vejen fra den første kontakt til det endelige resultat. Netop det gør, du får et trygt partnerskab, og den rigtige løsning første gang. 

Naturligvis skal du tænke på alt fra farver, former og økonomi. Den snak tager vi sammen uden at lægge skjul på noget som helst. Du får præsenteret nogle forskellige muligheder, så du nemt kan vælge, hvilken solafskærmning du tænker passer bedst til din virksomhed. 

Uanset hvad kommer du til at få et kontormiljø, hvor solen ikke længere bliver din værste fjende. I stedet kan I selv styre, hvornår vores orange ven skal sige hej eller ikke. 

Kontakt os eller få tilsendt et uforpligtende tilbud nu.