Undergulve

Hos A10 laver vi undergulve til alle typer gulve fra markedets bedste leverandører. Du kan altid ringe til os for et uforpligtende tilbud på et undergulv til en fornuftig pris.

Et undergulv er det underlag, der er under den egentlige gulvbelægning. Selvom det ikke er noget, man ser, så er undergulvet mindst ligeså vigtigt som det færdige gulv. Derfor er det vigtigt at anskaffe sig et undergulv i god kvalitet, hvad end du skal bruge et undergulv til trægulv, laminatgulv eller noget helt tredje. Et undergulv kan samtidig have flere fordele. Undergulve kan både være lyddæmpende, hvilket især er godt at bruge i kontormiljøer. Derudover kan du bruge undergulv til isolering, der sikrer et bedre indeklima.

Vi leverer både pladeundergulve samt støbte undergulve. Dog kan man også anvende undergulvet som den færdige gulvbelægning, hvis man giver det den rette coating på overfladen efterfølgende.

Typer af undergulve

Hos A10 kan du få lige den type af undergulve, der passer bedst til dit behov. Vi leverer kvalitetsholdige undergulve inden for:

Et af de mest populære undergulve er flydemørtel, da det er mest brugbart ved store flader, og så flyder det let ud i en jævn overflade. Samtidig bruges det også ved opretning af gulve. Så er hældningen på dit gulv forkert, eller døjer du med skævt beton, kan man med flydemørtel rette op og slibe det til, så gulvet får en jævn overflade.

Er du træt af kolde gulve, kan du vælge at lægge et Thermotec undergulv, der fungerer som underlag for Estrich gulvet. Det anvendes primært til isolering af gulve som erstatning for traditionel isolering.

Det vil altså sige, at hos A10 er du dækket ind, uanset hvilken form for undergulv du ønsker at lægge.

et billede af estrich undergulv, inden det bliver lagt på.

Vælg det rette undergulv

Med et godt undergulv er du den højeste komfort, hvad end Iduønsker at bruge det som gulvbelægning i sig selv med en god coating, eller ønsker at genoprette et skævt gulv. Vores undergulve kan bruges under flere gulvtyper såsom linoleum, trægulv, gulvtæpper eller epoxy. Sammen finder vi den type, der passer til den gulvbelægning, du søger.

Hos A10 giver vi gerne vejledning og gode råd til valg af undergulve. Kontakt os, så vi kan tage en snak om, hvilken slags undergulv du bør anskaffe dig.