Udvendig

Få tilbud på Udvendig nu

Hvor har du hørt om os?

Udvendig solafskærmning

Med udvendig solafskærmning kan du forbedre lysindfald og indeklima.

Oplever du gentagne udfordringer med udsving i temperatur på kontoret pga. sollys? Eller oplever du eller dine kolleger, at sollys reflekterer på computerskærmen og gør det svært at se noget? Få styr på solen og indeklimaet med en effektiv udvendig solafskærmning.

Solafskærmning kan både løses med indvendig solafskærmning og udendørs solafskærmning.

Med en professionel solafskærmningsløsning kan du øge effektiviteten og produktiviteten gennem en en højere medarbejdertilfredshed i din virksomhed. Der er mulighed for at skræddersy løsningerne til den givne bygning.

Når du skal vælge udendørs solafskærmning, er der mange muligheder at vælge imellem:

Facadepersienner

Vejrfaste udendørs persienner, der yder et effektivt værn mod direkte påvirkning af solens varme. Det kan opsættes efter behov fra rum til rum.

Markiser

Alt efter jeres bygning kan vi assistere med at vælge den rigtige type markise, så du får præcis den model eller variant, som passer. Læs mere om markiser her.

Screens

Dette er et udendørs rullegardin, som kan køre op og ned langs vinduet. Screens beskytter på effektiv vis mod opvarmning fra solens lysreflekser. Screens giver dermed et behageligt indeklima.

Motoriserede løsninger

Hvis du savner funktionalitet ved din markise- eller screenløsning, kan vi selvfølgelig også tilbyde dig en motoriseret løsning. Det betyder, at du kan lade eksempelvis markisen folde ud automatisk ved sollys eller lade den køre ind, når vinden tager til.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, når vi er på besøg i din virksomhed for at vurdere den rigtige løsning til jer. Der er rigeligt med muligheder og gennem rådgivning, kan vores dygtige fagfolk hjælpe dig med at spore dig ind på den helt rigtige løsning for dig. Kontakt os her.