Motoriserede løsninger

Få tilbud på Motoriserede løsninger nu

Hvor har du hørt om os?
Motoriserede gardiner

Få smarte gardiner med motoriserede løsninger

Motoriserede løsninger kan gøre hverdagen på arbejdspladserne mere enkle og behagelige. Formålet med motorstyrede gardiner er, at det sparer en masse tid og kræfter for dit personale, samtidig med, at motorstyring giver en vis fleksibilitet, som traditionelle gardiner ikke gør.

Indtil nu har vi set, at køleskabe, tv’er, ovne og andre lignende og vigtige redskaber er blevet integreret i et “smart-system”, som gør tingene lettere at benytte. Men nu kan du også finde en “smart-løsning” til gardiner. Solafskærmning og gardiner med motor kan betjenes via en kontakt, fjernbetjening eller via en vægsender. Derudover kan du også tilkoble en lys- og temperatursensor eller timer på motorstyringen til din solafskærmning, markise, screen eller gardin. Det betyder, at dine medarbejdere ikke skal bruge tid eller energi på at rulle gardiner for eller fra – det sker automatisk.

Hvis du længe har ønsket at udskifte gardinerne på kontorlokalet med et par motorstyrede gardiner, skal du overveje “smart-gardiner”. Motorstyrede løsninger tilbyder en række funktioner, såsom komfort og tidsbesparelse. Men det er vigtigt at undersøge markedet inden du hopper ud i dit køb. Du bliver nødt til at undersøge funktionerne, specifikationerne og fordelene og ulemperne. 

IInstallation af motoriserede gardiner

Installationen af motorstyrede gardiner er let. Når du køber “smarte“ gardiner, er alt nødvendigt tilbehør inkluderet i pakken. Og det fantastiske er, at du ikke nødvendigvis har brug for en professionel installatør med. Du kan nemt gøre det selv på mindre end en time. For at gøre hele installations-processen nemmere, er der inkluderet en detaljeret trin-for-trin tekstbeskrivelse med, hvordan du opsætter gardinerne. 

Motoriseret gardiner – Nemt, let og simpelt

Motorstyrede løsninger kan betjenes trådløst. Både enkeltvis eller i grupper. Hvis du ønsker at betjene gardinerne med en trådløs løsning, vil det ske via en fjernbetjening eller vægsender. På denne måde undgår du, at en masse ledninger roder og flyder rundt på kontoret. Det er også muligt for dine medarbejdere at betjene gardinerne på afstand fra forskellige steder. 

Du kan også indstille gardinerne til at automatisere din hverdag. Det er muligt at indstille gardinerne til at åbne og lukke, når det passer dig. Dette vil ske automatisk uden fejl. 

Hele pointen med at købe motorstyrede gardiner er at gøre hverdagen lettere for medarbejderne. 

Du skal derfor finde smarte-gardiner som passer ind til kontoret, og som er let betjenelige for medarbejderne. Der findes et utal af motorstyrede løsninger på markedet i dag, og derfor skal du undersøge, hvilke gardiner passer ind til kontoret ift. pris, design og komfort. 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os i dag. Vi hjælper med den rette vejledning, så du får den bedste løsning der passer til dig.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten