Andreas Hansen Denmark A/S

Andreas Hansen Denmark A/S, beliggende i Viborg, er en avanceret produktions- og engroshandler.

Ordentlig solafskærmning er et vigtigt element i dagligdagen, det sikrer en arbejdsgang med et bedre arbejdsmiljø og med Andreas Hansen gardiner kan I få præcis den løsning I ønsker, tilpasset til jeres behov. Der tilbydes flere forskellige typer af gardiner og solafskærmning,  blandet andet sidelængder, panelgardiner, liftgardiner og foldegardiner, som tilpasset til de individuelle rum.

Gardiner fra Andreas Hansen er ikke kun til pynt og solafskærmning. De har også en lyddæmpende effekt og kan især aflaste på større kontorer, hvor de kan hjælpe med at bryde lyden op, således den ikke ekkoer rundt i lokalet.

Vores metervarer bliver produceret i Kaunas, Litauen. Endvidere kollaboreres og indkøbes der ved nogle af Europas markedsledende tekstilproducenter.

Vi udvikler løbende på konceptet, og indenfor en årsrække er det blevet videreudviklet til også at indbefatte en gardinproduktion. Her produceres gardinprodukter ud fra særegne mål og ønsker, som den inviduelle kunde måtte have.

Ønsker I at vide mere om vores løsninger fra Andreas Hansen, så ring meget gerne til os eller send os en mail for et uforpligtende tilbud.

 +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk

Produktionen hos Andreas Hansen Denmark A/S omfatter:

  • Insektnet
  • Liftgardiner
  • Sidelængder