Indvendig

Få tilbud på Indvendig nu

Hvor har du hørt om os?

Indvendig solafskærmning

Vi ved alle, hvor irriterende det kan være, når solen står direkte ind på computerskærmen. Udover at være træls for øjnene kan det give en stikkende hovedpine. Det undgår du med den rette indvendige solafskærmning af dine store vinduer, og du får herved et langt bedre indeklima og dermed bedre arbejdsmiljø på kontoret.

Hos A10 har vi alt inden for gardiner og solafskærmning efter mål og farver, der imødekommer alle dine behov. Vores sortiment består af alt lige fra plissegardiner, lamelgardiner og panelgardiner til persienner, insektnet og rullegardiner efter lige de mål, du skal bruge.

Solafskærmning og gardiner til erhverv

 Vi stræber efter at give dig det bedste inden for solafskærmning til store og små vinduespartier. For at kunne tilbyde dig kvalitetsløsninger, består vores sortiment af gardiner og solafskærmning til kontor fra nogle af branchens største og mest anerkendte leverandører. Vi går efter et moderne og nutidigt design, der spejler den skandinaviske designtradition. På den måde er vores løsninger holdbare og aktuelle på den lange bane.

De bedste leverandører i branchen

Hos A10 tilbyder vi skræddersyede gardiner og solafskærmningstyper fra disse passionerede leverandører:

Fælles for alle leverandørerne er den høje kvalitet. Vi fører blandt andet et stort udvalg af rullegardiner og lamelgardiner fra Faber, der er en af Danmarks ledende inden for gardinbranchen.

Er du på udkig efter det nyeste inden for gardindesign, har vi et stort udvalg af Luxaflex gardiner, der er produceret på deres egen fabrik i Nordjylland. Eller sidder du i et åbent kontormiljø, hvor der nemt opstår for meget støj, vil den optimale løsning for dig måske være en lyddæmpende gardinløsning fra Andreas Hansen, der forbedrer akustikken.

Mulighederne er mange, og uanset hvad du leder efter som solafskærmning, har vi et produkt, der matcher. Er du i tvivl om, hvilken gardinløsning der vil være bedst på dit kontor, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Få et tilbud på solafskærmning med de rette mål

Hos A10 har vi mange års erfaring inden for solafskærmning til kontorer og erhverv. Derfor er vi altid klar med et godt tilbud på den bedste indvendige afskærmningstype til din virksomhed. Kontakt os her, så vi sammen kan finde den bedste gardin- eller afskærmningsløsning til en god pris, der dækker dine behov for at holde solen ude.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten