Hvem er vi?

A10 i Kolding har arbejdet med professionelle gulv- og gardinløsninger i mange virksomheder og institutioner siden etableringen i 1973.

Grundlaget ved hver opgave er:

  • En effektiv kvalitetssikring, der sikrer et perfekt resultat.
  • Professionelle gulvhåndværkere med god kvalitetssans.

A10 udfører alle former for gulvopgaver for det offentlige og det private erhvervsliv, herunder tæpper, linoleum, gummigulve, vinyl, vinyl i vådrum, trægulve, undergulve, klinker m.m.

A10 udfører også alle former for gardin opgaver for det offentlige og det private erhvervsliv, herunder persienner, plisségardiner, lamelgardiner, mørklægning og ind- og udvendig solafskærmning m.m.

A10 drives i fællesskab af de to indehavere, René Krog Pedersen og Allan Brawn Rasmussen som begge tager sig af alle former for gulve og gardin opgaver. Derudover har vi en stab af fastansatte montører og lærlinge såvel som fast tilknyttede freelance medarbejdere som alle arbejder for at levere et topprofessionelt stykke arbejde som såvel kunde som vi kan være stolte af.

A10 påtager sig opgaver over hele landet, dog primært i Syd-og Sønderjylland. Tag et kig på vores reference side og få inspiration fra opgaver vi har udført over det ganske land.

A10 er naturligvis medlem af Gulvbranchen – Gulvbranchen er en brancheorganisation, der varetager interesser for gulv-entreprenører og leverandører til gulvbranchenen

A10 er med (GVK) Gulvbranchens Vådrumskontrol der er en kontrol-og garantiordning, for  gulvfirmaer, der udfører gulvarbejde i vådrum

A10 er også med i Gulvsektionen under Dansk Byggeri. Gulvsektionen varetager de overenskomstmæssige og uddannelsespolitiske interesser for branchen

Hos A10 får du mange fordele. Her er nogle af dem:

  • Vedligeholdelsesvejledning medfølger gratis ved køb af tæpper, træ- og vinylgulve.
  • Vi giver altid fast pris inkl. montering udført af professionelle håndværkere – dvs. ingen ubehagelige overraskelser.
  • Opmåling og vejledning i din virksomhed helt uden beregning.
  • Vi støvsuger altid dit nymonterede gulv efter monteringen.
  • Vi rydder op efter os. Dvs. vi fjerner affald, emballage og tager evt. rester med.