Rensning og vask af gardiner

Få tilbud på Rensning og vask af gardiner nu

Hvor har du hørt om os?

Rensning og vask af gardiner

Et billede af vask og rensning af gardiner til erhverv og forretninger

A10 tilbyder virksomheder at foretage effektiv rensning og vask af jeres gardiner. Vi har løsninger, som dækker persienner, lamelgardiner, foldegardiner og rullegardiner, så chancen, for at vi kan foretage en rengøring af jeres gardiner, er stor.

Kontakt A10 for tilbud på vask og rens af jeres gardiner

A10 bor i Kolding, men vi kører også gerne udenbys. Vi er eksempelvis ofte omkring byer som Vejle, Middelfart, Fredericia, Christiansfeld og Haderslev.

Vi giver jer gerne et 100% uforpligtende tilbud på vask og rensning af gardiner i virksomheden, så kontakt os allerede i dag på a10@a10.dk eller 75502900.

Vi tilbyder rensning og vask af gardiner

Rene og pæne omgivelser øger produktiviteten på arbejdspladser, og rene gardiner gør en stor forskel for dine medarbejderes produktivitet og trivsel.

Derfor tilbyder A10 vask af gardiner, persienner og andet, som bruges til at holde solens stråler ude af kontoret, for virksomheder. Vi holder til i Kolding, men vi kommer også gerne udenbys. Vi tilbyder effektiv og hurtig vask af gardiner til virksomheder i trekantområdet og på Fyn. Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre om vi også kan tilbyde vask og rensning af gardiner for jeres virksomhed.

Vi råder over det helt rigtige udstyr rigtige udstyr, som giver os mulighed for at tilbyde gode løsninger på vask og rens af gardiner, persienner og meget andet. Vores løsninger efterlader virksomheder med pæne og rene gardiner, hvilket gør en mærkbar forskel.


Kontakt os for rengøring af lamelgardiner

Kontakt A10 i dag for et uforpligtende tilbud på vask og rensning af lamelgardiner, rensning af rullegardiner, rensning af foldegardiner eller rensning af de gardiner eller persienner, som finder anvendelse i jeres virksomhed. Vi har gode løsninger på vask og rens af alle typer gardiner, og kan helt sikkert også hjælpe jer med en god løsning.

Kontakt os for rensning af persienner

Persienner finder anvendelse på mange arbejdspladser i trekantområdet og i resten af Danmark, og vi har også løsningen på rens og vask af disse.
Vi elsker en udfordring, og hører gerne fra jer, hvis I oplever et behov for professionel vask og rens af gardiner og persienner.
Vi tilbyder et ganske uforpligtende tilbud, så I med egne øjne kan se de fordele, som følger med A10`s innovative løsninger indenfor vask af plissegardiner, persienner eller den type gardiner, som I har valgt at gøre brug af.
Vi glæder os til at modtage jeres henvendelse.