Pleje af klinker og natursten

Hos A10 er vi eksperter i pleje af natursten og klinker, og ønsker I at få disse til at fremstå flotte på kontor, lager el.lign. igen, så kan vi hjælpe jer med det. Vi har foretaget rengøring og pleje af klinker og natursten adskillige gange, og giver gerne et tilbud på dette, før der indgås aftale.

Ved I hvilken klinketype, I har? Nej? Lad A10 hjælpe jer

For at holde jeres klinker i bedst mulig stand skal de rengøres af og til og for at give klinkerne den bedst mulige pleje, så kræver det kendskab til, hvilken klinketype I har. Kender I ikke den, så kan vi helt sikkert hjælpe, lige som vi uanset hvad gerne vil hjælpe jer med professionel rengøring af klinkefliserne.

Tips til almindelig rengøring af natursten

Natursten skal behandles rigtigt. De kan især være lidt følsomme i den første tid lige efter montering. Til almindelig vedligeholdelse af gulve i natursten, og for den sags skyld også fliser, anbefaler vi vask med vand tilsat natursæbespåner eller kokossæbe, lige som gulvet dagligt bør fejes, støvsuges eller svabes med vand.

Gulvet kan godt rengøres med rengøringsmiddel, men husk at det skal være neutralt, eller at det i hvert fald har en meget svag alkalisk virkning. Overholdes dette bliver gulvets farves dybde vedligeholdt og gulvet vil fremstå flot i mange år.

Kontakt os for et uforpligtende firmatilbud

Har I spørgsmål eller ønsker I et uforpligtende tilbud vedrørende rengøring og pleje af klinker og natursten på kontor, lager el.lign. så ring til os på telefonnummer 75502900 eller skriv en mail til a10@a10.dk