Laborantskole

Laborantskole

Under opførelsen af laborantskolen skulle der naturligvis også tages stilling til, hvilket gulv der skulle lægges i lige fra studierum til gangarealer og fællesrum.

Som uddannelsesinstitution vil gangene alt andet lige være trafikeret hver dag, hvorfor det er vigtigt, at de er lavet i et slidstærkt materiale, der samtidig er nemt at rengøre.

Laborantskolen er lavet i to etager i et åbent og lyst miljø med mange lysindfald fra blandt andet et stort ovenlysvindue, der giver skolen en helt særlig opbygning. Derfor var det vigtigt for dem at få et gulv, der opfyldte ovenstående krav, men som samtidig ville passe godt ind i det lyse miljø.

Derfor er der lagt et gennemgående linoleumsgulv fra Forbos kollektion Artoleum mineral i to nuancer af lys grå. Denne farve vil ikke kun støtte men også forstærke indtrykket af et flot dagslys. Lige netop denne kollektion er valgt på grund af sin ekspressive overflade, der giver store rum mere struktur og karakter. Samtidig er det en neutral farve, der passer til og vil fremhæve rummets opbygning og interiør.

Vælg et gulv af linoleum til din laborantskole

En af fordelene ved at vælge et linoleumsgulv er, at det fås i et væld af farver. På denne måde får du et slidstærkt og praktisk gulv, der passer lige til dit rum. Skal du vælge gulv til en laborantskole, kan du også vælge at få et linoleumsgulv i flere varianter, så du kan lave inddelinger af rummet, hvis det falder mere i din smag.

Ved hjælp af områder i andre farver kan du illustrere, hvor en grænse til laboratoriet eller studieområder går. Der er mange muligheder, og vi hjælper dig gerne her hos A10.

 

Fakta om gulvet

Projekt:

Laborantskole

Materiale:

Artoleum 5711 og 5712

Placering:

Studierum, fællesområder og gangarealer

Fotograf:

Peter Jørgensen