Thermotec gulve

Et billede af en mand som er ved at lægge thermotec isolerende undergulv på

Hos A10 skal du ikke døje med kolde fødder. Ved at købe et isolerende gulvunderlag fra Thermotec vil gulvet føles varmere og derfor give en langt højere komfort.

Med Thermotec mindskes varmetabet betydeligt med dets isolerende egenskaber. Isoleringen sikrer både et lydisolerende og varmeisolerende undergulv.

Termotec isoleringsfyld er ideelt at bruge under et slidlag som Estrich, og det kan også bruges under gulvvarme. Det afretter dækket under slidlaget optimalt, hvilket betyder en reducering i materialeforbruget til slidlaget. Termotec er altså en innovativ erstatning for traditionel isolering, der også gør isoleringen nemmere langs vægge og omkring rørinstallationer.

Hvad er det?

Men hvad er Thermotec helt præcist, tænker du måske? Det er en mere bæredygtig form for isolering, da det er lavet af en stor del genbrugt nedknust polystyren. Det er et forholdsvist nyt produkt i Danmark. Ikke desto mindre er det en ny teknologi, der gør det anvendeligt som isolering i langt de fleste konstruktioner. Det er især egnet i etage- og terrændæk og kan bruges til alt fra isolering af gulv til tag- og hulrumsisolering. Samtidig kan Thermotec både anvendes i forbindelse med nye byggeprojekter samt renoveringsopgaver.

Thermotec isolering blandes på stedet og fyldes direkte på underlaget. På den måde kommer gulvisoleringen til at følge underlaget. Det betyder, at det tilpasser sig selv omkring installationer som elinstallationer, afløb og slanger, som normalt kan være en udfordring at isolere omkring.

Fordele ved Thermotec

Som nævnt er der en række fordele ved at vælge Thermotec til isolering af gulv. Fordelene er blandt andet:

  • Hurtig og nem udførelse
  • Fuldstændig tilpasning og dermed maksimal isoleringsevne langs vægge og omkring installationer
  • Ingen besværlig transport af isoleringsplader
  • Ingen tilskæring af plader som ved traditionel isolering
  • Ingen kuldebroer
  • Rumvægt på under 200 kg. pr. kubikmeter
  • Ingen spild af materialer

Derfor er du sikret høj komfort ved brug af Thermotec isolering. Isoleringsfyldet er i modsætning til andet isoleringsmateriale gangbart inden for 1-2 døgn alt afhængig af temperaturen.

Overvejer du Thermotec til dit næste projekt, er du altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Vi er eksperter i gulve og er altid klar med den helt rette vejledning i isolering af gulve.