Estrich slidlagsgulve

Er du på jagt efter et undergulv til gulvtæppe, linoleum eller noget helt tredje? Så har vi det helt rette gulv hos A10. Estrich gulve er et cementslidlagsgulv med mange fordele. Slidlaget er yderst anvendeligt til påføring af laserede støvbindingsmidler og som undergulv til de fleste typer af gulvbelægning.

Samtidig er det også godt at bruge i kælderrum eller i områder med høje fugtkoncentrationer, og det kan desuden anvendes som gulvbelægning i sig selv med en afsluttende coating.

Fordele ved dette gulv

Som nævnt er der flere fordele ved at vælge Estrich slidlagsgulve i cement, hvilket har gjort det populært at bruge i både det private og det offentlige af følgende årsager:

  • Et Estrich gulv skaber et solidt fundament
  • Alle typer gulvbelægninger kan lægges ovenpå dette undergulv
  • Mulighed for at blive et isolerende undergulv
  • Mulighed for at blive et lyddæmpende undergulv
  • Mulighed for overfladebehandling

Ønsker du et isolerende undergulv, kan du læse mere om vores Thermomtec undergulv, der er et underlag til Estrich gulv. Med Thermotec opnår du et gulv med isolerende egenskaber fremfor traditionel isolering.

Få lagt et undergulv af professionelle fagfolk

Har du svært ved at gennemskue, hvordan du skal komme i mål med dit gulvprojekt? Hos A10 er vi specialister i gulve og kan dermed hjælpe dig med hele gulvbelægningen – heriblandt også undergulvet og slidlaget til en god pris. Estrich gulvet monteres af fagfolk med mange års erfaring ved hjælp af kombinerede blande- og pumpemaskiner. Opgaverne spænder helt fra manuelle anlæg til mindre projekter til fuldautomatiske anlæg til større gulvprojekter.

Har du lyst til at høre mere om Estrich gulve, eller ønsker du at høre om mulighederne for et isolerende og lyddæmpende undergulv, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos A10 er vi altid klar med professionel vejledning til undergulve og resten af gulvlægningsprocessen.