Timberman

Trægulve fra Timberman.

Timberman er trægulve ud over det sædvanlige. Herfra er du sikker på at få fat i et gulv, der er utroligt slidstærkt og holdbart. Uanset hvilket gulv fra Timberman, du falder for, så kan du regne med, at det er nemt at lægge. Gulvene er alle gennemtestede, så du kan være sikker på et godt resultat hver eneste gang. Timberman stræber efter at levere et produkt og efterfølgende resultat, der er helt i top – og det er det, der sikrer den store tilfredshed blandt Timbermans kunder.

Hos A10 kan vi tilbyde æstetiske gulve fra Timberman, og vi giver dig den professionelle vejledning, du har brug for omkring valget af dit nye gulv. Vores gulvhåndværkere er yderst faglærte og ved alt om, hvad der skal til for at skabe et perfekt resultat.

Gulve med god samvittighedEr det vigtigt for dig at have miljøet med i dine overvejelser, når du vælger dit nye gulv, så kan du være helt rolig med Timberman. Alt træ fra Timerban er nemlig blevet lovligt fældet, og det stiller blandt andet nogle krav til de producenter og lande, som mærket forhandler med. Det har en lille smule indflydelse på udvalget af træsorter fra Timberman, men til gengæld kan du købe gulve med god samvittighed.

Alle Timbermans trægulve er CE-mærket efter ENI 14342. Timberman opretholder i øvrigt en miljøstandard svarende miljøcertificeringen DS/EN ISO 14001.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Timberman trægulve +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk