Plankegulve

Med et plankegulv får du et gulv for livet. Det er holdbart, holder sin æstetik og sørger for et godt indeklima, samtidig med, at det er velegnet til gulvvarme.

Med et plankegulv får du et mere og mere populært gulv, som via sine brede planker tilføjer et rustikt udtryk til rummet.
Med vores netværk af leverandører, kan du få lige præcis det plankegulv du ønsker, baseret på dine behov, og ikke mindst din smag og stil.

Plankegulve i eg, fyr eller ask

Med plankegulve i eg, fyr eller ask får du et flot autentisk udseende. Vores plankegulve består af overfladebehandlede planker i olie eller lak, som sikrer nemt vedligehold og et slidstærkt gulv. Vi garanterer en problemfri lægning og et plankegulv, der på alle måder er en fremtidssikret gulvløsning.
Hos A10 har vi et stort udvalg af plankegulve, så der er uden tvivl også et gulv, der passer til din smag og indretningsstil. Plankegulve er flotte, uanset om du foretrækker eg, fyr eller ask, og de giver alle deres eget udtryk til et rum.

Et plankegulv skaber et elegant udtryk i hjemmet, fordi de lange planker forlænger rummet. Det giver en smuk dybde, som komplimenterer din indretning. For mange er et plankegulv det ultimative trægulv, og ligegyldigt om du vælger et plankegulv i eg, fyr eller ask, vil det være en ideel tilføjelse til dit hjem.

Dit plankegulvs udseende er skabt af naturen, og hver eneste planke repræsenterer noget unikt. Det skaber en stilren og elegant helhed, som du i kraft af plankegulvets gode holdbarhed, kan nyde i mange år.

Kun kontrollerede leverandører

Vi har kun leverandører, som køber deres træ miljøbevidst. Det betyder, at vores leverandører alle sammen har FSC-certificeringen (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification), eller tilsvarende certifikation.

Udover at sikre kvaliteten, sikrer et stort leverandørnetværk også, at du kan få lige præcis det trægulv, du gerne vil have.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på plankegulv +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk