Parketgulve

A10 leverer parketgulve i forskellige træsorter. Med mulighederne for eg, ask og bøg kan du få lige dét udtryk du ønsker.

Parketgulve laves med flere stave i bredden, hvilket skaber et nuanceret og levende udtryk, fordi ikke to brædder er ens – men du kan også få det massivt fremfor 3-stavs.

Parketgulv i eg, ask eller bøg

De forskellige træsorter eg, ask og bøg har hvert deres udtryk og glød, men de kan alle lægges på beton, og A10 hjælper selvfølgelig med lægningen.
Med et nyt parketgulv får du dermed et ægte trægulv, der er ligeså livligt og forskelligartet, som de træer, der bruges.
Ask giver et livligt spil, mens eg, som er en hård sort, giver et mere roligt udseende. Eg er samtidigt slidstærkt og derfor velegnet til gulve med højere belastning i din virksomhed, hvor du har brug for holdbarhed.
Som trægulv udvikler parketgulve også patina over tid, hvilket giver det et mere autentisk udtryk og giver en speciel stemning til rummet.

Kun kontrollerede leverandører

Vi har kun leverandører, som køber deres træ miljøbevidst. Det betyder, at vores leverandører alle sammen har FSC-certificeringen (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification), eller tilsvarende certifikation.

Udover at sikre kvaliteten sikrer et stort leverandørnetværk også, at I kan få det trægulv, I gerne vil have.
Ønsker I at se nogle prøver, så ring til os på 7550 2900. Der er også mulighed for at træffe aftale om, at I kan se vores showroom i Kolding, hvor vi kan tale meget mere om, hvorfor jeres næste gulv skal være et parketgulv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på parketgulv +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk