Gerflor linoleumsgulve

Gerflor GmbH er blandt verdens største producenter af hårde gulvbelægninger.

Som en af de første i verden, begyndte Gerflor at producere Sir Frederick Waltons opfindelse af det, som vi har kendt gennem de seneste hundrede år, som linoleum. Sidenhen er der blevet foretaget en del forskning og produktudvikling, hvilket nu betyder, at der er tilføjet mange nye gulvtyper til sortimentet, som Gerflor tilbyder.

I dag tilbyder Gerflor næsten alle typer af gulvbelægning. Det vil sige typer som linoleum, tæpper, designgulve, vinyl, sportsgulve, svømmebassinfolie og meget mere, hvoraf vi hos A10 bl.a. gør en del i Gerflor linoleumsgulve.

Gerflor linoleumsgulve til både privat og erhverv

Gerflor leverer både til det kommercielle og det private marked. De er i dag blandt verdens førende producenter af gulvbelægninger og tilbyder et stort stiment indenfor løsninger, der omfatter elastiske Gerflor-gulvbelægninger. Det vil sige gulvbelægninger, der inkluderer linoleum, vinyl, luksusvinylfliser, sikkerhedsgulve, tæpper, tæppefliser osv.

Du finder firmaets hovedkontor i Bietigheim i Tyskland. Derudover har de produktionsanlæg og salgscentre over hele Europa, hvilket gør, at de kan tilbyde en formidabel kundeservice.

Hos Gerflor får du:

  • En totalleverandør af tekstil- og elastiske gulvbelægninger
  • Stort udvalg af produkter med forskellige farver, mønstre og strukturer, som passer til ethvert projekt
  • Salgssupport og teknisk support, som giver dig hjælp og rådgivning til dit specifikke projekt
  • Knowhow og ekspertise indenfor mange forskellige brancher – alt lige fra sundhedssektoren til detailhandel og boligområdet.

Er du  arkitekt, bygherre eller gulvlægger og du søger inspiration, idéer, vejledning eller forslag, kan du altid kontakte vores indretningsarkitekter eller CAD-service. Hvis du har brug for prøver, kollektionsmapper eller andet, ringer du naturligvis bare.