Forbo linoleum

Forbos brand indenfor linoleumsgulve hedder Marmoleum. Et stort linoleumssortiment tilbyder løsninger til stort set alle projekter.

For 150 år siden fandt Frederick Walton på at blande linolie, harpiks og pigmenter for at få et helt nyt og slidstærkt belægningsprodukt. Dette produkter hedder linoleum og ligesiden da, har det haft en afgørende rolle som materiale til gulvbelægning i byggerier verden over.

Med Forbo linoleum får du en af de absolut mest miljøvenlige og elastiske gulvløsninger, som man kan få. Produktet er fremstillet af naturlige fornybare materialer og indeholder ingen tilsætningsstoffer.

Certificering af Forbo Marmoleum

Marmoleum er certificeret af internationalt anerkendte miljømærker – herunder Svanemærket. Derudover vil brugen af Forbo Marmoleum bidrage positivt til jeres byggeprojekt, når byggeriet skal certificeres i henhold til bæredygtighedscertificeringer som f.eks. DGNB.

Alle Marmoleumsgulve fra Forbo har Topshield2. Det er en dobbelt UV-hærdet overflade som gør, at Marmoleum opfylder diverse krav til hverdsbrug. Derudover gør det også, at gulvet er mere smudsafvisende og slidstærkt, hvilket giver de laveste omkostninger i forhold til produktets levetid.

Kollektioner fra Forbo

Forbo tilbyder linoleumsgulve i et meget bredt sortiment. Du kan f.eks. finde over 300 farver og mere end 12 forskellige strukturer. Du kan stort set tilpasse gulvet til dit byggeprojekt, som du skulle have lyst til!

Website: www.forbo-flooring.dk

Monteringsvejledninger – link
Rengøringsvejledninger – link