Linoleum

Linoleumsgulve

Med et linoleumsgulv får du et slidstærkt gulv, der egner sig til trafikerede områder. Hos A10 leverer vi professionelle gulvløsninger, der er skræddersyet til din virksomhed.

Er du på udkig efter en gulvbelægning, der har en høj slidstyrke og en lang levetid? Så er linoleumsgulve det helt rette valg. Linoleum er et velegnet materiale til gulvbelægning, især fordi materialet er utroligt slidstærkt.

Et linoleumsgulv har meget lave omkostninger, da det er utroligt nemt at vedligeholde. Alt i alt får du et praktisk gulv, der er velegnet til gulvvarme og brug af kontorstole, og så stiller det ikke store krav til rengøring og vedligeholdelse.

 

Et gulv med mange muligheder

Linoleum er et 100% rent naturmateriale, der er velegnet næsten overalt inden for nybyg og renovering. Mulighederne er mange, når det gælder gulvbelægning med linoleum, da det er muligt at vælge mellem en bred vifte af kvaliteter, mønstre og farver. Derudover er det også muligt at få en skræddersyet løsning med din virksomheds logo eksempelvis.

 

Hos A10 tilbyder vi følgende typer af linoleumsgulve:

 

Corklinoleum er særligt velegnet til biblioteker, børnehaver og receptionsområder, mens DLW Flooring både leverer gulve til det kommercielle og det private marked. Med Forbo linoleumsgulve får du en af de absolut mest miljøvenlige gulvløsninger, og er det støjdæmpende egenskaber, du lægger vægt på, er en linoleumsløsning fra Tarkett det helt rette valg.

 

Få et tilbud på et linoleumsgulv

Hos A10 har vi mange års erfaring med professionelle gulvløsninger for det offentlige og private erhvervsliv. Derfor står vi altid klar med et godt tilbud på den helt rette gulvbelægning til din virksomhed. Kontakt os her, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.