Laminatgulve

Et laminatgulv ligner til forveksling et trægulv, og mange bemærker først forskellen, når de rører ved gulvet med hænderne. Det er altså meget naturtro, og derfor vælger flere et laminatgulv frem for et trægulv, da det er meget mere vedligeholdelsesfrit. En af de store fordele ved et laminatgulv er, at det er meget slidstærkt og dermed et godt valg til lokaler, hvor der dagligt påføres meget stress på gulvet. Det kan være alt lige fra flytning af møbler til mange personer, der går igennem lokalet. Et eksempel er i kontormiljøer, hvor gulvet udsættes for en masse forskellige skotyper i løbet af en dag, samt kontorstole, der bliver flyttet rundt på. Laminatgulvet vil ikke reagere på samme måde på belastning, som et klassisk trægulv vil, og det er noget, mange sætter pris på – ikke mindst på arbejdspladser, hvor gulvet er meget udsat.

Let at montere

En anden stor fordel ved at anvende laminatgulv til lokaler er, at de kræver minimal vedligeholdelse og er lette at montere. Vi monterer selvfølgelig dit laminatgulv, så du får et resultat, som er identisk med et traditionelt trægulv og kan holde sit flotte udseende i årevis. Det er muligt at montere et laminatgulv på egen hånd, men lader du os montere gulvet, så kan du være sikker på et veludført arbejde, der giver et fejlfrit resultat. Således risikerer du heller ikke, at der senere opstår problemer, fordi gulvet er blevet lagt skævt eller forkert på anden måde.

Laminatgulve kræver mindre vedligehold

Den helt store fordel ved et laminatgulv i forhold til fx et trægulv er, at laminatgulvet kræver meget lidt vedligeholdelse. Når gulvet er lagt, skal der ikke arbejdes synderligt meget mere med det. Det skal hverken slibes eller lakeres. Hos A10 anvender vi det populære Pergo-laminatgulv. Læs mere om Pergo-laminatgulvet her. Et laminatgulv består helt konkret af flere forskellige lag af sammenpressede træfibre og et imprægneret mønsterpapir, der resulterer i en stærk overflade. Det er mønsterpapiret, der afgør laminatgulvets udseende, og derfor er det muligt at producere laminatgulve med alverdens former for mønstre. Den mest populære form for laminatgulv er blot forskellige træsorter, men det findes også som klinker og fliser. Vi garanterer, at vores laminatgulve til forveksling ligner den ægte vare, og at du med stor sandsynlighed vil blive rigtig glad for denne løsning til din virksomhed.

Vælg et laminatgulv til din virksomhed

Hvis du tror, et laminatgulv primært er velegnet i private hjem, så tager du fejl. Nok er det sandt, at mange børnefamilier vælger laminatgulv, da det er en nem og flot løsning, men i dag finder du også laminatgulve i mange virksomheder. Det er især en oplagt løsning i virksomheder, hvor der kommer og går mange mennesker i løbet af en dag. Laminatgulv forhindrer nemlig skidt og snavs i at sætte sig fast, og i mange tilfælde kan det tørres af med en våd klud. Vores populære Pergo-laminatgulve er så nemme at vedligeholde, at du faktisk ikke engang må bruge voks eller poleringsmiddel. Skrub heller ikke med grove materialer som fx ståluld, men brug blot en almindelig blød klud eller moppe.

Vi dækker dine behov

Vil du vide mere om laminatgulve og hvilke muligheder, det giver din virksomhed, så kontakt os i dag. Ring til A10 på 75 50 29 00 eller skriv på a10@a10.dk. Så tager vi en snak om dine behov og finder det gulv, som passer perfekt til dig og din virksomhed. Det kan også være, at et tæppe vil være en bedre løsning, og det er sikkert rigtig svært for dig at vurdere alene. Vi er eksperter på området, og det betyder, at vi kan rådgive og vejlede dig til at træffe den helt rette beslutning for din virksomhed. Hold dig derfor ikke tilbage, men giv os et kald i dag for mere information omkring dine muligheder.