Wicanders korkgulv

Korkgulve fra Wicanders er sammensat af 6 lag, som tilsammen skaber en slidstærk og holdbar gulvløsning.

De to lag i korkgulvet fra ægte naturkork sikrer gulvet en markant lyddæmpning og en behagelig affjedring. Dette giver en god komfort, når du går på gulvet. Derudover giver korken også en isolerende effekt, som gør, at overfladen altid føles lun.

Korkgulvet fra Timberman fås i mange lækre designs og kvaliteter. Hos A10.dk giver vi dig valgfrihed mellem natutro teksturer, som er inspireret af ædle træsorter, smukke stengulve samt ægte kork. På denne måde får du det bedste fra to verdener – en flot gulvflade, som samtidig er holdbar og let at vedligeholde.

Produkter fra Wicanders

Herunder kan du læse om udvalgte serier fra Wicanders gulve.

Wicanders Home

Når det kommer til hjemmet, er Wicanders Home-serie et rigtig godt valg. Den opfylder de samme krav i forhold til komfort og rengøringsvenlighed. Dette gulv måler også 10,5 mm og er opbygget af to lag kork samt en formstabil mellemkerne i HDF.

Wicanders Commercial

Commercial-serien fra Wicanders består af et  gulv med indbygget kork. Gulvet har en flot overflade samt en solid opbygning. Denne serie er også opbygget med to lag kork, formstabil mellemerne i HDF og måler 10,5 mm.

Wicanders Hydrocork

Med Hydrocork-serien får du et helt unikt gulv. Opbygningen af dette gulv har alle fordele, du kunne ønske dig: det er affjedrende, lunt og støjdæmpende. Derudover er det vandresistent.