Naturstensgulve

A10 leverer gulvløsninger i natursten, der giver et flot og levende udtryk til rummet. Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud på et gulv i natursten.

Udvalget af stengulve er i dag rigtig stort, og det giver dig uanede muligheder, når du vælger denne gulvbelægning. Hos A10 finder du klassiske natursten til gulv, der passer til de forskellige rum. Vi tilbyder blandt andet gulvklinker og gulvfliser i granit, marmor og kalksten.

Hvorfor vælge gulvklinker?

Der er mange gode grunde til at vælge gulvklinker. Det gælder især de mange anvendelsesmuligheder, samt at der er et væld af farver og materialer. Men når du vælger et gulv i natursten, får du tilmed et helt særligt og levende udtryk frem i lokalet.

Der er derfor mange fordele ved at vælge et naturstensgulv. Det gælder eksempelvis:

  • Et tidløst design
  • En høj slidstyrke
  • Et naturligt udseende
  • At det er praktisk og let at rengøre

Behandling af natursten

For at fastholde gulvets flotte naturlige udseende er det vigtigt, at du husker at behandle naturstensgulvet løbende. Det er afgørende for kvalitet og looket, at natursten bliver behandlet korrekt, og du bør derfor vælge plejemidler, der egner sig til den pågældende natursten, hver gang du behandler det.

I forbindelse med den daglige rengøring af natursten kan du gøre følgende:

  • Rens nemt klinkerne med almindelige universale rengøringsprodukter
  • Brug en fiberklud, rent vand og neutral sæbe
  • Rengør polerede overflader med glasrens og en tør klud

Er der kommet pletter på dine gulvklinker, kan du med fordel bruge klinkevaskemiddel til at fjerne snavs, afkalkningsmiddel til at fjerne kalk, og grundrens til at fjerne olie og fedt.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at vide mere om vores gulve i natursten? Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi står naturligvis klar til at hjælpe med, hvad der egner sig bedst til dig, så du får den helt rette gulvbelægning i natursten.