Mirage fliser og klinker

Mirage har et stærkt fokus på de nyeste trends samt vedvarende innovativ forskning.

Mirage har designet alle mulige former for boligløsninger i over 40 år. Dette har de gjort i samarbejde med mere end 130 lande verden over. Dette betyder selvsagt at gennem ekspertise og know-how, er Mirage i stand til at levere alle former for klinkeløsninger, som er med til at fremhæve et hvilket som helst designtema på en miljøvenlig måde. Derudover har de stort fokus på nye trends og innovation.

Med en klinkeløsning fra Mirage er du sikret stabilitet og pålidelighed, der sikres ved en solid erfaring, der har præget i udviklingen af keramiske klinker. Derudover har stort kendskab til materialer, kombineret med forskning og udvikling, gjort det muligt for Mirage at tilbyde innovative løsninger, som i sig selv er et kvalitetsstempel.

Værdier og vores mission

Mirage stræber sig efter at skabe de bedste designs – uanset størrelsen af projektet. Virksomhedens mission er at repræsentere den fremragende kvalitet, som du kan finde i italiensk klinkeproduktion.

Mirage er den helt ideelle sparringspartner til designteams og arkitekter, når det kommer til designløsninger indenfor klinker. Det er bl.a. også oplagt for detailhandlere at benytte Mirage til større løsniger.

Kvalitet og design – keramiske klinker i konstant udvikling

Mirage designer og leverer løsninger, som opfylder alle krav – lige fra lufthavne til indkøbscentre, alle slags boliger og offentlige rum. Derudover tilbyder de et stort udvalg af produkter indenfor belægninger og gulve, som giver mulighed for at opfylde tekniske krav og specifikationer. Det er oplagt at benytte sig af Mirage, når det kommer til små overflader, ventilerede facader og hævede gulve.

Læs mere på Mirages website: www.mirage.it

Kataloger fra Mirage

Inspirationsbilleder fra Mirage