Legrand Soluflex

Med Legrand Soluflex får du mulighed for at skjule dine kabler under gulvet

Slut med ledninger på gulvet

Det er ikke særlig charmerende at ledninger og kabler flyder rundt på kontoret. Gulvet kan hurtig komme til at blive en rodebunke af forlængerledninger, stikdåser og sammenkrøllede kabler, hvis der er mange arbejdspladser med computere, telefoner osv.

Her er kabelføringsgulv fra Legrand Soluflex en ideel løsning.

Fåes i højden 37, 60, 90 og 120mm

Velegnet til moderningsprojekter og nybyggeri

Med Legrand Soluflex har du mulighed for at organisere dine kabler til computere, telefoner og diverse elektriske apparater pænt under et hævet gulv. Er der tale om nybyggeri eller et større moderniseringsprojekt, er det en oplagt løsning. Resultatet vil være et mere elegant og moderne lokale, hvor kabler og diverse ledninger ikke er synlige.

100% fleksibilitet

Gulvet er klar til kabelføring, så du har mulighed for at placere udtræk og kontakter lige præcis dér, hvor dit behov er. Det betyder altså, at indretningen af rummet bestemmer, hvor udtræk placeres – og ikke omvendt, som ellers ofte er tilfældet. Alle stikkontakter og fordelerkasser sænkes ned i gulvet, så de ikke er synlige i lokalet.

Det er oplagt at belægge Soluflex med f.eks. linoleums- eller tæppefliser, som også er meget fleksible i forhold til ændringer og udskiftninger, når behovet opstår.