Rullegardiner

Få tilbud på Rullegardiner nu

Hvor har du hørt om os?
Rullegardiner

Hvorfor rullegardiner?

Rullegardiner er en meget brugt løsning rundt om i de danske hjem, arbejdspladser og institutioner. Det er der en god grund til. Det er en stilren løsning, som kan tilpasses i farver, stoffer og størrelser. Rullegardinerne kan betjenes nemt manuelt med den enkelte kuglekæde, så du kan tilpasse lyset i rummet efter solens bane, men ikke behøver at lukke alt naturligt lys ude. Der er forskellige muligheder indenfor farvevalg, mønstre og afslutninger. Når gardinet er “rullet” op er det meget diskret, og vil ikke forstyrre udsigten eller det naturlige lys. 

Stoffet er ikke kun forskelligt for udseendets skyld. Materialerne er nøje udvalgt til forskellige formål, alt efter hvad du ønsker i dit kontormiljø. Der er brandhæmmende og højteknologiske stoffer, som tjener formål frem for udelukkende udseende. Stofferne kan fås fra polyester til glasfibre. Mørklægningsrullegardin gør, at du ikke bliver generet af det naturlige lys. Gardinerne findes også med insektnet, aluminiumsbelægning og anti-bakteriel behandling. Alle rullegardiner kan syes på mål. 

Mørklægning

Mørklægning bruges typisk i soveværelset, da det sikrer en bedre nattesøvn. Det kan dog også være praktisk til erhverv. Har du et mødelokale hvor der skal vises noget med projekter, kan mørklægnings rullegardinet sørge for, at solens stråler ikke irriterer, og du stadig får et skarpt billede. Det kan også være en fordel i institutioner, hvor du eventuelt har børn med behovet for at sove i løbet af dagen. Sideskinner kan monteres for ekstra effekt af mørklægningsgardinet. 

Sys på mål

Er behovet ikke til helt mørklægning kan du også vælge mellem transparente eller florlette rullegardiner, som ændrer lysindfaldet, og kan skabe en anden atmosfære end naturligt lys. Alle vores gardiner kan sys på mål efter dine behov. De kan både sys til de store vinduer på det åbne kontor, eller til de små vinduer i mødelokalerne.

Motorisering 

Den nyere funktion frem for kæde-løsningen er PowerView. Her kan du via fjernbetjening eller en app styrer dine gardiner. Du har stadig muligheden for at bestemme hvor langt gardinerne skal rulles til, så f.eks. kun halvdelen af vinduet er dækket. Du kan også tidsindstille gardinet så det følger solen om morgenen eller ruller ned til det ugentlige kontormøde. Det hele er op til dig, og fjernstyres nemt. 

 

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for et par nye rullegardiner, så kontakt A10 på telefonnummeret: 75 50 29 00. Ellers kan du også kontakte A10 på mail: a10@a10.dk.

 

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten