Plissegardiner

Få tilbud på Plissegardiner nu

Hvor har du hørt om os?

Når det kommer til gardiner er der et utal af valgmuligheder og det kan ofte være meget overvældende. 

Derfor får du her en beskrivelse af plisségardiner, som fungerer godt både til hjemmet, på kontoret og arbejdspladser generelt.

Hvad er plisségardiner?

Plisségardiner er en fleksibel løsning, som kan tilpasses alle vinduer. Er vinduet eksempelvis ovalt eller trekantet, så kan plissegardinet være en god løsning. Samtidigt sikrer formgivningen og designet på plisségardinet at det ikke er i vejen for vinduets funktioner såsom at vippe eller dreje vinduet. 

Plisségardiner er monteret på lister, som gør det muligt for dig at tilpasse gardinet præcist efter dine behov. Det vil sige at du kan placere gardinet i toppen af vinduet, i bunden eller i midten. På den måde undgår du at blive irriteret af solen, men du lukker samtidig ikke al sollys ude og opnår derved stadigvæk at få det naturlige dagslys ind i rummet. 

Plisségardiner er som oftest kendetegnet ved at have snore inde i stoffet, altså i selve gardinet og der er derfor små snorehuller i langt de fleste plisségardiner. 

 

Hvorfor skal du bruge plisségardiner?

Der er flere gode grunde til hvorfor plisségardiner er en god løsning til netop dine vinduer. 

Gardinerne er nemme at rengøre, det kræver blot en fugtig klud igennem plisséfolderne. 

Derudover findes plisségardinerne i et hav af designs og mønstre. Ydermere kan du vælge mellem forskellige farver og transparens på dine plisségardiner, alt efter hvor meget du ønsker de skal kunne mørklægge. 

Plisségardiner kan tilpasses alle vinduestyper og de er derfor en god løsning til de lidt mere specielle vinduer, som kræver særlige mål og tildækning. 

Er dit kontor dårligt belyst og derfor afhængigt af naturligt udendørslys? Så er plisségardiner en fantastisk løsning. Plisségardinerne giver dig muligheden for selv at regulere hvor meget af vinduet gardinet skal dække, og du kan derfor slukke for solen uden at lukke den helt ude. 

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for et par nye plisségardiner, så kontakt A10 på telefonnummeret: 75 50 29 00. Ellers kan du også kontakte A10 på mail: a10@a10.dk.

 

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten