Hvis du overvejer at købe nye gardiner til dit kontor, hjem eller arbejdsplads, er der stor sandsynlighed for, at du er lidt overvældet af de mange valgmuligheder, du har at vælge imellem. Derfor har vi valgt at skrive om panelgardiner som forhåbentligt vil give dig en bedre forståelse af, hvad du har brug for.  

Hvad er panelgardiner?

Panelgardiner er en bestemt form for gardin, som giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige stofmaterialer, farver og mønstre. Du har et væld af muligheder, når det kommer til panelgardiner. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke slags af typer du kan købe. 

Det er muligt for dig at trække panelerne frem og tilbage, alt efter eget behov. På den måde kan du placere panelerne præcist dér, hvor du ønsker, så du kan dække det sted, hvor sollyset kommer ind på kontoret. Samtidig har du stadig mulighed for at gøre det på en måde, at du stadig kan få dagslys ind. 

Hvis dit mål er at skærme for sollys eller indkig ved store vinduer, er panelgardiner det helt rette valg, da de er effektive, samtidig med at de giver en elegance til kontoret. De kan bidrage med en unik stil til jeres vinduespladser på kontoret. Især hvis du gerne vil give kontoret en stil som matcher virksomhedens ånd, da du kan vælge forskellige farver. Du kan også vælge flere panelgardiner i samme stil, så begge paneler har en identisk farve og skaber et enkelt udtryk. 

Hvorfor skal du bruge panelgardiner? 

Der er flere grunde til, at panelgardiner er en god løsning til din arbejdsplads. Det første er, at panelgardiner giver et unik udseende til ethvert rum. De tilfører en elegance til rummet, og kan tilpasses til forskellige indretninger. Du kan både anvende dem til en afslappet indretning og til en moderne indretning.  Både til en lidt mere afslappet kontekst.

Panelgardiner er perfekte til store vinduespartier. De kan samtidig benyttes som både rumdelere, skydedøre og forhæng. De er ret alsidige i deres funktion. Du kan bruge dem på alle vinduer, men du kan også bruge dem til andre formål. For eksempel hvis du skal skjule opbevaringshylder eller hvis du skal dække for en reol. Det giver dermed mange gode anvendelsesmuligheder til overkommelige priser. Ud fra et prismæssigt- og funktionsmæssigt standpunkt, er panelgardiner en billig og effektiv alternativ til andre gardiner. 

Stort udvalg af panelgardiner

Hos A10 er vi eksperter i gardiner, og vi har helt sikkert også de gardiner, som passer til dit behov uanset, om du er på udkig efter gardiner til kontoret, institutioner eller arbejdspladsen. Det kan dog være svært at vælge de helt rigtige gardiner, da udvalget er stort på dette område. Der er nemlig mange valgmuligheder, når det kommer til stoftype, mønstre, farver og andre muligheder, som du får med gardiner fra A10.

Her finder du et stort udvalg af panelgardiner, som er en særlig form for gardin, som kan trækkes frem og tilbage alt efter dit behov.

Find panelgardiner mørklægning

Hos A10 finder du et stort udvalg af panelgardiner, som tilbyder effektiv mørklægning. Der kan være mange grunde til at ønske effektiv mørklægning. Det kan være besværlig at arbejde med skærme, hvis solen skinner ind af kontorets store vinduer, og det kan være nødvendigt med effektiv mørklægning, hvis man eksempelvis skal fremvise en præsentation på en projektor i solskin. Her vil dine kollegaers koncentration nemt lide under den dårlige belysning, hvilket går udover koncentrationen og dermed også produktiviteten.

Du har mange muligheder med de gardiner, som du finder hos A10, som tilbyder en løsning, som både er effektiv og elegant. Med de mange muligheder indenfor type af stof, farve eller mønstre kan du sætte dit personlige præg på kontoret eller arbejdspladsen, og vi har både modeller, som passer til moderne og afslappet indretning.

Vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere hjælper dig gerne med at vælge, og de tager altid udgangspunkt i lige netop dit behov. Vi har mange års erfaring indenfor gardiner, og kan derfor hjælpe dig med den helt rigtige løsning, når du står for indkøb af gardiner til kontorer, institutioner eller andre steder, hvor en løsning fra A10 kunne være relevant.

Anvend panelgardiner som rumdeler

Udover effektiv mørklægning, har panelgardiner også andre anvendelsesmuligheder. I store kontorfælleskaber kan denne type gardin fungere som en effektiv rumdeler, som kan dele rummet op i mindre enheder, som dog kan forbindes nemt, hvis dette kræves.

Få panelgardiner installeret

Kontakt os i dag, og indhent et uforpligtende tilbud på gardiner.

Hos A10 er vi eksperter i gardiner, som vi har arbejdet med siden 1973, og derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du er på udkig efter nye gardiner til dit kontor, din arbejdsplads eller den institution, hvor du arbejder.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for et par nye panelgardiner, så kontakt A10 på telefonnummeret: 75 50 29 00. Ellers kan du også kontakte A10 på mail: a10@a10.dk