Lamelgardiner

Få tilbud på Lamelgardiner nu

Hvor har du hørt om os?

Lamelgardiner er den optimale løsning til store, åbne vinduespartier. De kan bruges på alle slags vinduer selvfølgelig. De er også praktiske hvis dit vindue har en særlig form. De giver et elegant og stilrent udtryk, og kan fås i flere farver og forskellige vævstyper. Det daglige lysindfald kan nemt korrigeres ved at dreje lamellerne, efter for meget lys der skal slippe igennem efter dit behov. Er din arbejdsplads udsat for sol det meste af dagen, og dermed også varme, kan screenvæv være en fordel, da det er varmeafvisende. Dermed kan du skabe et bedre indeklima. Lamelgardiner laves på specialmål, og passer derfor til lige præcis dit vinduesparti. Det vil sige både de ekstra store og skæve vinduer. De kan både dække hele og dele af vinduet, igen efter behov.

Vinduesformer

Har du store vinduer der går til kip, kan lamelgardinerne sættes op langs kippen, og give en elegant udtryk. Hver eneste lamel tilpasses i længden, og du kan på den måde stadig styre lysindfaldet. Panoramavinduer og karnapper kan også designes med lamelgardiner. Lamelgardinerne kan også benyttes til mødelokaler med vinduer eller glasdøre, som til tider skal bruge privatliv.

Bæredygtighed

Hvis du tager et kig på Luxaflex’ lamel kollektion er de fleste af vævene Öko-Tex certificeret. Derudover er nogle af dem og Cradle to Cradle og Greenguard certificeret. GreenScreen Sea-Tec modellen er et væv hvor 50% er lavet med genanvendt plast fra havet.

Væv

Der er forskellige former for væv, som kan tilpasses dine behov. Transparente, tætte og mørklæggende væv, alt efter om du blot har brug for til afskærmning, lysdæmpning eller helt mørklæggende. Der er også mulighed for Stain Stop væv, som afviser alle former for væske. Akustikvæv kan absorberer 60% af lyden, og forstærke akustikken i det åbne kontormiljø med mange hårde overflader. Det giver en helt anden oplevelse af lyden hvad end det er på kontoret, i institutionen eller det private hjem.

Rengøring

Lamelgardiner er ekstremt lette at rengøre. Det kræver kun en spand med varm vand og sæbe, samt en klud. Så kan du nemt vaske dine lamelgardiner, du kan også tørre dem af med en blød børste. Lamelgardiner er lodrette og derfor undgår du at støvet lægger sig på overfladen. Dermed er det ikke særligt tit du skal rengøre dem, og du har stadig et godt og allergivenligt indeklima.

Motorisering

Den nyere funktion er PowerView. Her kan du via fjernbetjening eller en app styrer dine gardiner. Du har stadig pinden til manuel styring af dine lamelgardiner. Du har også stadig muligheden for at bestemme meget gardinerne skal rulles til, så f.eks. kun halvdelen lyset slipper igennem. Du kan også tidsindstille gardinet så det følger solen om morgenen eller ruller til, ved det ugentlige kontormøde. Det hele er op til dig, og fjernstyres nemt. 
Hvis du vil vide mere om dine muligheder for et par nye panelgardiner, så kontakt A10 på telefonnummeret: 75 50 29 00. Ellers kan du også kontakte A10 på mail: a10@a10.dk.