Gardiner til kontor

Få tilbud på Gardiner til kontor nu

Hvor har du hørt om os?

Gardiner spiller en vigtig rolle ift. indretningen af et kontor. Der findes en bred vifte af teksturer, stofmaterialer, farver og mønstre af gardiner, hvilket giver en række muligheder for at indrette dit kontor efter eget behov. 

Det er bare et faktum, at arbejdsmiljøet har stor indflydelse på medarbejdernes produktivitet, især når medarbejderne arbejder tæt på et vindue. Det er sværere at levere resultater, når eksterne omgivelser forstyrrer, såsom at solen skinner ind i kontoret, eller når varmen opheder lokalet hvor dine medarbejdere sidder.

Kontor gardiner gør det muligt for medarbejderne at effektivisere deres arbejde. Vi tror på, at når du har kvalitetsgardiner på dit kontor, så øger det medarbejdernes produktivitet. Årsagen til at det medfører en bedre arbejdskultur er, at det giver medarbejderne mulighed for at kontrollere eksterne faktorer, såsom afskærmning af solen.

Fem årsager til at du skal vælge gardiner til kontoret:

1. Temperatur og lysstyring

Gardiner giver kontorpladser mulighed for at kontrollere temperaturen og lysets refleksion i computerskærmen. 

Det er selvfølgelig til diskussion, men størstedelen af gardin-købere benytter gardiner til at skærme for solen, så den ikke forstyrrer medarbejderne. Dog er der også en anden årsag til, at man køber gardiner, hvilket er, at gardiner giver varme om vinteren. Hvis gardinerne på kontorpladsen kan holde på varmen, så er det plus for varmeregningen og dine medarbejdere. 

2. Privatliv

Gardiner har den funktion, at de kan give medarbejderne en følelse af privatliv og arbejdsro. Vi kender det selvfølgelig allesammen. Følelsen af at arbejde i tryghed og ro giver medarbejderne de rigtige rammer for at udføre arbejdet korrekt. Hvis vi kan være i ro uden forstyrrelser, mens vi udfører vores arbejdsopgaver, øger det (sandsynligvis) vores produktivitet.

Gardiner kan desuden bruges som rumdeler. Kontorlokaler kan på denne måde blive delt op som områder, hvilket kan privatisere arbejdsområderne, så dine medarbejdere undgår forstyrrelser alt efter behov. 

3. Lydisolering

Nogle opgaver kræver en høj grad af koncentration fra medarbejdernes perspektiv. Af den grund kan gardiner spille en vigtig rolle for medarbejderne på arbejdspladsen. Gardiner kan blokere for unødvendige lyd, som kan få medarbejderne til at miste opmærksomheden. Der er specifikke lydisolerende gardiner, som lydisolererer bedre som for eksempel stofgardiner. Du kan altid kontakte os for vejledning, hvis du er på udkig efter gardiner som dæmper for eksterne lyde. 

4. Design af kontorlokalet

Udover at gardiner kan effektivisere arbejdsmiljøet, så er gardiner et indlysende inventar til at afspejle virksomhedens identitet. Du skal derfor vælge de gardiner som passer til jeres behov, men som samtidig matcher jeres identitet, for eksempel hvad angår farver. 

5. Gardiner minimerer støv

Gardiner har den funktion, at det “stopper” det meste støv for at blæse rundt i kontorlokalet. Vinduesgardiner absorberer støv og gør derfor lokalet mere behageligt at være i. 
Som du kan læse, er gardiner ret alsidige og en vigtig del af et kontorlokale. De tilbyder en masse forskellige fordele og funktioner, til en god pris. Gardiner kan både bruges til indretning af lokalet, men også til at forbedre produktiviteten blandt medarbejderne. Der er ingen tvivl om, at gardiner ikke kun er en nødvendighed, men også tilfører en elegance på kontorpladser. 

Nu vil vi kigge på, hvilke gardiner du kan benytte til kontoret. 

Rullegardiner

Rullegardiner er en meget brugt løsning rundt om i de danske hjem, arbejdspladser og institutioner. Det er der også en god grund til. Denne type gardin er en stilren løsning, som kan tilpasses i farver, stoffer og størrelser. Rullegardinerne kan betjenes nemt manuelt med den enkelte kuglekæde, så du kan tilpasse lyset i rummet efter solens bane, uden at lukke alt naturligt lys ude. Der er forskellige muligheder inden for farvevalg, mønstre og afslutninger. Når gardinet er “rullet” op, er det meget diskret, og vil ikke forstyrre udsigten eller det naturlige lys. 

Plissegardiner

Plisségardiner er en fleksibel løsning, som kan tilpasses alle vinduer. Er vinduet eksempelvis ovalt eller trekantet, så kan plissegardinet være en god løsning. Samtidigt sikrer formgivningen og designet på plisségardinet, at det ikke er i vejen for vinduets funktioner såsom at vippe eller dreje vinduet.

Solafskærmning

Solafskærmning har flere forskellige geniale funktioner. 

Solgardiner lukker solen ude på en let og elegant måde uden at lukke af for omgivelserne udenfor vinduerne. Solafskærmning kan nemlig designes således at man kan lukke af for solen og privatisere lokalet, men det giver dig stadigvæk muligheden for at kunne kigge ud. På denne måde er solgardinerne ligeledes med til at gøre følelsen af rummet større. 

Solgardiner kan absorbere varme, og du undgår derfor, at rummet bliver overophedet på de varme sommerdage. 

Lamelgardiner

Lamelgardiner er den optimale løsning til store åbne vinduespartier. De kan bruges på alle slags vinduer selvfølgelig og de er også praktiske, hvis dit vindue har en særlig form. Lamelgardiner giver et elegant og stilrent udtryk, som udbydes i flere forskellige farver og vævstyper. Det daglige lysindfald kan nemt korrigeres ved at dreje lamellerne, alt efter, hvor meget lys der skal slippe igennem efter dit behov. Er din arbejdsplads udsat for sol det meste af dagen, og dermed også varme, kan screenvæv være en fordel, da det er varmeafvisende.

Vi håber, at denne guide har givet dig lidt mere information om, hvorfor gardiner er vigtige i kontorlokaler, og at du nu har fået indsigt i de forskellige gardintyper.

Behov for specielle mål?

Alle vores gardiner kan sys på mål efter ønske og behov.
Kontakt os derfor, hvis du har brug for et gardin i specialmål. 

Vi håber, at denne guide har givet dig lidt mere information om, hvorfor gardiner er vigtige i kontorlokaler, og en indsigt i de forskellige gardintyper.