Afspil video om mathias som tester gardiner hos a10

Med en gardinløsning fra A10 til jeres kontor sørger I for godt indeklima til jeres ansatte til rigtig gode priser.

A10 har som professionel gardinmontør, stor erfaring med at opsætte gardiner i kontor og på arbejdspladser, og sammen med vore kunder finder vi altid den gode løsning, som passer både ansatte og økonomiafdelingen.

Solafskærmning kan også være noget, du er på udgik efter. Her specialiserer vi os også, så du får den rette solafskærming.

Professionelle gardiner til kontor

Vi har til huse i Kolding og kommer gerne ud for at bese jeres kontor lokaler. For os er det vigtigt at skabe et indeklima, som jeres ansatte befinder sig godt i, og derfor tilbyder vi opsætning af bl.a. rullegardiner, lamelgardiner og persienner.

et billede af gardiner på et kontor med computerskærme

Vælg de korrekte gardiner

Hver gardintype har sine fordele, men skulle det forholde sig således at ingen af disse forslag passer til jer, har vi naturligvis mulighed for opsætning af solafskærmning, eksempelvis via markiser.

Vi er med dig hele vejen

For dig er det bedst, hvis personen du snakker med første gang også kan sætte sig ind i dine behov. Derfor er vores hold ikke bare gode til gardiner. De er også gode til at snakke med dig og din virksomheds ønsker.

mathias som fikser gardiner hos a10

Bestil prøver eller besøg A10 showroom

I er altid meget velkomne til at kontakte os for at udbede jer nogle prøver på nyt gulv. Dem kommer vi gerne forbi jer med, eller I kan besøge os og se vores gulve i Kolding, hvor I kan bruge vores showroom til at få inspiration. Vælger I at besøge os, må I meget gerne ringe på 7550 2900 og lave en aftale på forhånd.

I vores showroom i Kolding præsenterer vi talrige muligheder og eksempler på nye gulve. Det gælder både standardgulve og specialløsninger, mønsterlægning, kombinationer af diverse produkttyper og meget mere. Vi giver jer gerne et tilbud på nyt gulv, og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Få uforpligtende tilbud på gardinløsninger

Uanset hvad handler det om at finde den allerbedste løsning til dig og din virksomhed. I har brug for et kontormiljø, som er 100% optimeret. På den får du glade medarbejdere og en bedre virksomhed.

Har I spørgsmål eller ønsker I et uforpligtende tilbud på gardiner til erhverv og på kontor, så er I meget velkommen til at kontakte os.

Ring til Mathias eller kontakt os for tilbud

et billede af en mand ved navn Mathias som arbejder hos A10 med gardiner og solafskærming

Mathias Holbek

Gardiner

Vi er ikke bare gode til at lytte og finde frem til de bedste løsninger, der kan løse jeres virksomheds behov, vi er også rigtig dygtige til at tænke i utraditionelle baner og komme med nye ideer. De evner bruger vi til at løse jeres behov, hvad enten jeres kontor har brug for solafskærmning, gardiner eller markiser.

Vi oplever gang på gang medarbejdere og ledere klage over forstyrrende sollys og varme temperaturer som giver hovedpine og andre problemer, og vi har erfaring med at finde de bedste gardiner erhverv til forskellige kontorlandskaber og erhvervsområder. Vores løsninger er med til at skabe et markant bedre arbejdsmiljø, hvor færre forstyrrelser betyder bedre koncentration og bekvemmelighed for medarbejderne.

Hvis i er bekymrede for, om vi har løsninger der passer ind i jeres stil eller indretning, så kan i roligt regne med en æstetisk løsning der passer perfekt til jeres stil. Vi har ekspertise i at finde det bedste farvevalg, gardintype og materiale til jeres gardiner erhverv, så de passer rigtig godt ind i jeres nuiværende indretning. Vores hold tilbyder erfaren og kompetent rådgivning, og hjælper jer med at finde den perfekte afskærming til jeres kontor.

Vi har udvalgt nogle af de bedste leverandører indenfor gardiner til erhverv, og kan derfor tilbyde jer nogle af de bedste løsninger på markedet. Vores leverandører er førende på markedet og det sikrer jer gardiner i høj kvalitet, som kan holde i mange år. Vi har altid de rette mål klar til jer, og kan klare både indvendig og udvendig afskærmning samt motoriseret afskærming til vinduer, der er ude af rækkevidde. Sådan sikrer vi os, at vi altid har en løsning til ethvert behov indenfor gardiner til erhvervslivet.

Det er vigtigt for os, at vi forstyrrer jeres daglige arbejdsgang mindst muligt, når vi opsætter jeres gardiner erhverv. Derfor bestræber vi os på næsten at være usynlige, mens vi sætter jeres valgte løsning op. Udover det, sørger vi også for hurtig montering, så vi kan være ude af vejen hurtigst muligt, og vi sørger for at rydde op efter os og medtage alt vores skrald.

Vi har opsat gardiner i både det private og offentlige erhvervsliv, og vi har opsat alt indenfor gardiner såsom plisségardiner, ind- og udvendig solafskærmning og lamelgardiner. Vi kender til alle løsninger indenfor gardiner og vi holder os altid opdaterede på tidens trends indenfor branchen. Vi inviterer jer til at tage et kig på vores side med referencer, så I kan se nogle af de opgaver vi tidligere har udført.

Vi har mange års erfaring med gardiner erhverv, og den erfaring kan i bruge til jeres fordel! Vi håber, at i vil trække på vores viden om farvevalg, materialer, gardintyper og meget mere. Det ser vi i hvert fald selv som en af styrkerne ved vores hold og vi glæder os til at hjælpe jeres virksomhed med det rette valg!

Indhent et tilbud i dag, så vi kan komme i gang med at hjælpe medarbejderne til et bedre indeklima og arbejdsmiljø!