Gardiner til erhverv

Få tilbud på Gardiner til erhverv nu

Hvor har du hørt om os?

Med en gardinløsning fra A10 til jeres kontor sørger I for godt indeklima til jeres ansatte til rigtig gode priser.

A10 har som professionel gardinmontør, stor erfaring med at opsætte gardiner i kontor og på arbejdspladser, og i samarbejde med vores kunder finder vi altid den gode løsning, som passer både ansatte og økonomiafdelingen.

Hvis du ønsker solafskærmning frem for gardiner, specialiserer vi naturligvis også med dette. Hos os, kan du få den helt rette solafskærmning til dit kontor eller arbejdsplads.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov, kan du naturligvis altid kontakte os for specialiseret vejledning.

Afspil video om mathias som tester gardiner hos a10

Professionelle gardinløsninger til kontor

Vi mener, at det vigtigt at skabe et indeklima, som jeres ansatte befinder sig godt i. Af den grund tilbyder vi opsætning af bl.a. rullegardiner, lamelgardiner og persienner. Vi kommer gerne ud og beser jeres kontorlokaler, så vi kan finde den bedste løsning til jeres behov og ønsker.

et billede af gardiner på et kontor med computerskærme

Vælg de korrekte gardiner

Hver gardintype har sine fordele, men skulle det forholde sig således at ingen af vores gardinløsninger passer til jeres behov, tilbyder vi også opsætning af solafskærmning, eksempelvis via markiser eller læskærme.

Vi er med dig hele vejen

Den bedste gardinløsning finder vi frem til sammen. Vi er med jer hele vejen fra bestilling til opsætning, og vi guider naturligvis også med den rette vedligeholdelse, så du kan bevare dine gardiner i mange år frem.

mathias som fikser gardiner hos a10

Inspiration til gardiner

Vi ved, at det kan være svært at finde det helt rigtige gardin.. Vi mener, hvor skal man lige starte? Der findes et hav af forskellige gardiner, som opfylder forskellige behov. Det kan være at du har brug 100% solafskærmning, det kan være du ønsker at lyset stadig kan trække gennem gardinet uden at blænde. Eller måske har du behov for en flot æstetisk løsning? Der kan være mange grunde, og derfor hjælper vi gerne med forslag til gardiner.

Vi er ikke bare gode til at lytte og finde frem til de bedste løsninger, der kan løse jeres virksomheds behov, vi er også rigtig dygtige til at tænke i utraditionelle baner og komme med nye ideer. De evner bruger vi til at løse jeres behov, hvad enten jeres kontor har brug for solafskærmning, gardiner eller markiser.

Vi oplever gang på gang medarbejdere og ledere klage over forstyrrende sollys og varme temperaturer som giver hovedpine og andre problemer, og vi har erfaring med at finde de bedste gardiner erhverv til forskellige kontorlandskaber og erhvervsområder. Vores løsninger er med til at skabe et markant bedre arbejdsmiljø, hvor færre forstyrrelser betyder bedre koncentration og bekvemmelighed for medarbejderne.

Hvis i er bekymrede for, om vi har løsninger der passer ind i jeres stil eller indretning, så kan i roligt regne med en æstetisk løsning der passer perfekt til jeres stil. Vi har ekspertise i at finde det bedste farvevalg, gardintype og materiale til jeres gardiner erhverv, så de passer rigtig godt ind i jeres nuiværende indretning. Vores hold tilbyder erfaren og kompetent rådgivning, og hjælper jer med at finde den perfekte afskærming til jeres kontor.

Vi har udvalgt nogle af de bedste leverandører indenfor gardiner til erhverv, og kan derfor tilbyde jer nogle af de bedste løsninger på markedet. Vores leverandører er førende på markedet og det sikrer jer gardiner i høj kvalitet, som kan holde i mange år. Vi har altid de rette mål klar til jer, og kan klare både indvendig og udvendig afskærmning samt motoriseret afskærming til vinduer, der er ude af rækkevidde. Sådan sikrer vi os, at vi altid har en løsning til ethvert behov indenfor gardiner til erhvervslivet.

Det er vigtigt for os, at vi forstyrrer jeres daglige arbejdsgang mindst muligt, når vi opsætter jeres gardiner erhverv. Derfor bestræber vi os på næsten at være usynlige, mens vi sætter jeres valgte løsning op. Udover det, sørger vi også for hurtig montering, så vi kan være ude af vejen hurtigst muligt, og vi sørger for at rydde op efter os og medtage alt vores skrald.

Vi har opsat gardiner i både det private og offentlige erhvervsliv, og vi har opsat alt indenfor gardiner såsom plisségardiner, ind- og udvendig solafskærmning og lamelgardiner. Vi kender til alle løsninger indenfor gardiner og vi holder os altid opdaterede på tidens trends indenfor branchen. Vi inviterer jer til at tage et kig på vores side med referencer, så I kan se nogle af de opgaver vi tidligere har udført.

Vi har mange års erfaring med gardiner erhverv, og den erfaring kan i bruge til jeres fordel! Vi håber, at i vil trække på vores viden om farvevalg, materialer, gardintyper og meget mere. Det ser vi i hvert fald selv som en af styrkerne ved vores hold og vi glæder os til at hjælpe jeres virksomhed med det rette valg!

Indhent et tilbud i dag, så vi kan komme i gang med at hjælpe medarbejderne til et bedre indeklima og arbejdsmiljø!