Afspil video

Med en gardinløsning fra A10 til jeres kontor sørger I for godt indeklima til jeres ansatte til rigtig gode priser.

A10 har som professionel gardinmontør, stor erfaring med at opsætte gardiner i kontor og på arbejdspladser, og sammen med vore kunder finder vi altid den gode løsning, som passer både ansatte og økonomiafdelingen.

Solafskærmning kan også være noget, du er på udgik efter. Her specialiserer vi os også, så du får den rette solafskærming.

Professionelle gardiner til kontor

Vi har til huse i Kolding og kommer gerne ud for at bese jeres kontor lokaler. For os er det vigtigt at skabe et indeklima, som jeres ansatte befinder sig godt i, og derfor tilbyder vi opsætning af bl.a. rullegardiner, lamelgardiner og persienner.

et billede af gardiner på et kontor med computerskærme

Vælg de korrekte gardiner

Hver gardintype har sine fordele, men skulle det forholde sig således at ingen af disse forslag passer til jer, har vi naturligvis mulighed for opsætning af solafskærmning, eksempelvis via markiser.

Vi er med dig hele vejen

For dig er det bedst, hvis personen du snakker med første gang også kan sætte sig ind i dine behov. Derfor er vores hold ikke bare gode til gardiner. De er også gode til at snakke med dig og din virksomheds ønsker.

mathias som fikser gardiner hos a10

Bestil prøver eller besøg A10 showroom

I er altid meget velkomne til at kontakte os for at udbede jer nogle prøver på nyt gulv. Dem kommer vi gerne forbi jer med, eller I kan besøge os og se vores gulve i Kolding, hvor I kan bruge vores showroom til at få inspiration. Vælger I at besøge os, må I meget gerne ringe på 7550 2900 og lave en aftale på forhånd.

I vores showroom i Kolding præsenterer vi talrige muligheder og eksempler på nye gulve. Det gælder både standardgulve og specialløsninger, mønsterlægning, kombinationer af diverse produkttyper og meget mere. Vi giver jer gerne et tilbud på nyt gulv, og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Få uforpligtende tilbud på gardinløsninger

Uanset hvad handler det om at finde den allerbedste løsning til dig og din virksomhed. I har brug for et kontormiljø, som er 100% optimeret. På den får du glade medarbejdere og en bedre virksomhed.

Har I spørgsmål eller ønsker I et uforpligtende tilbud på gardiner til erhverv og på kontor, så er I meget velkommen til at kontakte os.

Ring til Mathias eller kontakt os for tilbud

et billede af en mand ved navn Mathias som arbejder hos A10 med gardiner og solafskærming

Mathias Holbek

Gardiner